BVLGARI SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE
2019. szeptember 27. írta: persica

BVLGARI SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE

A Bvlgari Splendida kollekció a természet és a csábítás gyöngyszemeinek összehangja; minden illat egy ikonikus összetevőt párosít a női karakter egy másik oldalával, újraértelmezve és kiemelve ezzel a nőiességet, melyet a nemes szépség ihletett.

Miután az értékes írisz, a jázmin és a magnólia előtt már tisztelgett a Splendida kollekció, most egy olyan új illatot mutat be, amely középpontjában a misztikus tubarózsa áll. Ezzel alkotja meg a Tubereuse Mystique a Bvlgari Splendida kollekció új szívét.

Az „Alkonyati Tubarózsa” virágos és természetes jegyei a kulcs elemei az illatnak. A Davana esszencia és a vanília kettősével kiemeli a virág jellegzetes aromáját. A borostyán meleg tónusai feltárják az illat karakteres és meghatározó tulajdonságait. Végül az alkonyati tubarózsa púderes, textúrált jegyei alkotják az egyedi és intenzív virágosságát az illatnak.

Misztikus és elbűvölő! A Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique az üvegbe zárt érzékiség, amely arra invitálja a hölgyeket, hogy adják át magukat a csábításnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2815174550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása