A BURBERRY BEMUTATJA: BURBERRY HER INTENSE
2019. október 08. írta: persica

A BURBERRY BEMUTATJA: BURBERRY HER INTENSE

Féktelen, modern, önmaga – ilyen a Burberry Her Eau de Parfum. mely London lüktető atmoszférájának történetéről mesél.

Gyümölcsös gourmand illat, dinamikus, fiatalos nőnek, mindennapi viseletre alkalmas 

Az illat összetétele:
Az első pillanatban a fekete ribizli, áfonya és málna édesen gyümölcsös egységét érzi majd. Ezután a csábító jázmint ibolyával társító mámorítóan virágos szív bontakozik ki. Az illatkompozíció alapját meleg ámbra, pézsma és fás akkordok alkotják, és ettől az illat rendkívüli nőiessé és hódító erejűvé válik. 

Az illat története:
A Burberry Her Eau de Parfum London atmoszféráját testesíti meg, azét a dinamikus városét, mely folyton változik. Így az illat tökéletesen egészíti ki annak a nőnek a személyiségét, aki imádja a kalandokat és nem fél kitűnni a tömegből. Próbálja ki ön is ezt a 2018-ban megjelent brit megfogalmazású modern gyümölcsös illatot! 

Az új illat a HER illatvonal harmadik tagja a HER és a HER BLOSSOM ILLATOK után, mely London energikus és sokszínű világának hangulatát varázsolják elénk. 

Az illat fő jegyei: szeder, cseresznye, jázmin és ibolya akkord, benzoin és cédrusfa.

Egyszerre intenzív, mégis elegáns. Sötétebb tónusú és gyümölcsös, mint az alap Her illat. 

Az illat arca a sokszínű Cara Delevingne. Ő testesíti meg a londoni lány lendületes, kalandvágyó, szabadlelkű karakterét. 

 „A Her Eau de Parfum, Her Blossom” 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3615209516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása