GOOD GIRL GLORIOUS GOLD
2019. október 29. írta: persica

GOOD GIRL GLORIOUS GOLD

COLLECTOR EDITION

A Carolina Herrera Fragrances Good Girl Glorious Gold vadonatúj gyűjtői kiadása csillogó arany dizájnjával ünnepi hangulatot teremt.

A Good Girl új jelentéssel gazdagodik Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera Fragrances kreatív igazgatójának keze nyomán. A mostani gyűjtői kiadásban Carolina Herrera a nőiség új, pazar dimenzióját tárja fel, ahol ellentmondásnak helye nincs. A „Good Girl Glorious Gold ragyogó energiába burkolt érzékiség; a sztárságból fakadó magabiztosságot ünnepli”, - nyilatkozza Carolina Herrera de Baez. Az új gyűjtői kiadás kartondoboza és üvege is csillogó arany színben pompázik, melyet az 1920-as években virágkorát élő Art Deco mozgalom inspirált. A Good Girl Glorious Gold elegánsabb és merészebb, mint valaha, nem csak azért, mert tudja mit akar, hanem azzal is tisztában van, hogy őt akarják. Carolina Herrera az eddigieknél még pompázatosabban ünnepli a nők fokozottabb szerepvállalását az új gyűjtői kiadással, amely csillogó aranyfelhőbe burkolja Good Girl-t. A Swarovski, Velvet Fatale és a Dot Drama kiadások után most a Glorious Gold parfümmel gazdagodik a Good Girl csillogó univerzuma, amely most a díva ragyogó pillanatait ünnepli.

A ragyogó kampányhoz ismét a Good Girl eddigi nagykövetét, Karlie Klosst kérte fel a Carolina Herrera. Mintha egyenesen a vörös szőnyegről lépne elénk, a szupermodell rászabott Wes Gordon ruhát visel, melyhez az inspirációt a márka archívumából merítették.

A nyomtatott kampányra a new-yorki bázissal rendelkező fotóművész, Paul Maffi kapott megbízást, míg a reklámfilm Quentin Jones alkotása.

A ragyogó arany pompájával harmonizáló illatjegyek káprázatos és egyedi illatkompozícióban olvadnak össze, amely a jó és a rossz, a fény és az árnyék közti játékra épül. A klasszikus illat megalkotásánál a kezdetekkor Louise Turner parfümőrt a modern nő izgalmas kettőssége ihlette meg az illatot pedig így jellemezte: „textúrált és ragyogó, gazdag és érzéki." Good Girl lényének belső fényét az illat ragyogása tükrözi. Az illat Kávé és Mandula felhővel indít, szívének főbb jegyei az arab jázmin szirom és a tubarózsa, az alapjegyek a tonkabab és a kakaó.

A Good Girl illattal Carolina Herrera a modern női attitűd szimbólumát teremtette meg, a Good Girl Glorious Gold parfümmel pedig megerősítette úttörő szerepét az illatok világában. A gyűjtői kiadás ünnepi hangulatot teremt és arra emlékeztet, hogy mindannyian sztárok vagyunk, és előbb-utóbb győzedelmeskedünk. 

A Carolina Herrera márkáról

A Carolina Herrera nemzetközi divat és illatház, amelyet időtlen eleganciája és kifinomult stílusa tett nemzetközileg elismertté. Az 1981-ben Carolina Herrera által megalapított, saját nevét viselő márka női, férfi és gyermek készruhákat és kiegészítőket kínál, valamint menyasszonyi ruhákat és parfümöket. 1988-ban kezdődött meg a márka kalandos utazása az illatok világába az első parfüm piacra dobásával. 1997-ben Carolina Herrera lánya, Carolina Herrera de Baez kreatív igazgatóvá (illat részleg) történő kinevezését követően a portfólió több mint 20 termékre bővült és világszerte több mint 100 országra kiterjedt az értékesítés. A Carolina Herrera divat- és illatház három márkát takar, mindegyik saját, egyedi karakterrel bír.

A Carolina Herrera New York a mindig kifogástalan megjelenésű és szofisztikált Upper East Side nők stílusát tükrözi. A CH Carolina Herrera a könnyed luxussal jellemezhető külvárosi (uptown) életstílust jeleníti meg, amely szorosan kapcsolódik a márkára jellemző életöröm igenléshez. A 212 Carolina Herrera a lezserebb és sikkes életstílus mellett voksol, amely a felső tízezer fiatal generációjának sajátja, akik a külvárosban vagy a pezsgő belvárosban élnek.

A divat- és illat kollekció egyaránt könnyed eleganciát sugároz, amely az alapító, Carolina Herrera ikonikus stílusának egyik fő ismertetőjegye.

A legfrissebb CH hírek megtalálhatók a Facebookon Facebook.com/CarolinaHerreraNY és az Instagramon @houseofherrera

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5615270818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása