Kezedben a varázslat a LEGO® Disney Jégvarázs 2-vel
2019. december 09. írta: persica

Kezedben a varázslat a LEGO® Disney Jégvarázs 2-vel

A Disney Jégvarázsból ismert népszerű karakterek most LEGO formában térnek vissza, ezúttal a hamarosan a mozikba érkező Jégvarázs 2 vadonatúj mesebeli világát megelevenítve.

A már jól ismert szereplőkkel, Annával, Elsával, Kristoffal, Olaffal és Svennel ismét kezdetét veszik a LEGO® Disney Jégvarázs 2 bűbájos kalandjai. Engedd szabadon a fantáziád, építs és fedezd fel az új film magával ragadó világát.

A LEGO Disney Jégvarázs 2 alkotásra inspirál, miközben elmerülhetsz a saját Disney Jégvarázs kalandjaidban. Ismerd meg Arendelle faluját, építsd meg és fedezd fel az elvarázsolt lombházat, majd kirándulj az erdő mentén a folyón, a különleges kajakban evezve. Bármerre is fordulsz, mindig új és izgalmas helyen találod magad.

A LEGO Disney Jégvarázs 2 hat aprólékosan kidolgozott termékkel jelentkezik, amelyek mind a közelgő filmhez kapcsolódnak. A szettek inspiráló részletei fantáziadús játékra hívnak és kreativitásra ösztönöznek. A határtalan építési lehetőségeknek köszönhetően a Disney Jégvarázs rajongói most elmerülhetnek a szerepjátékban és felépíthetik filmbéli kedvenc helyszíneiket vagy akár teljesen új kalandokat is kitalálhatnak.

A kis kalandorok teljesen megfeledkeznek majd a külvilágról, miközben felfedezik az Elvarázsolt lombházat és az azt körülvevő mágikus erdőt… vagy mikor Annával és Olaffal együtt dacolnak a folyóval, de közben ügyelve arra is, nehogy felébresszék az ott alvó földi óriást.

A háromszintes Arendelle kastély tökéletes helyszínt nyújt a nagy felfedezésekhez, mielőtt a dokknál következő kalandos útjára indul az evezős hajó. Elsának és Svennek pedig egy kis segítségre van szüksége a kocsi felpakolásában, amikor izgalmas kalandra indulnak, hogy megvédjék Arendelle-t.

A LEGO Disney Jégvarázs 2 készletek gyerekek és szülők számára egyaránt kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy együtt újra átéljék kedvenc jeleneteiket a meséből. A szetteket kifejezetten szórakozásra és készségfejlesztésre tervezték, miközben arra ösztönzik a gyermekeket, hogy engedjék el a képzeletüket és önbizalmat nyerjenek az ismerős Disney környezetben.

Kezdődhet a varázslat!

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2215344902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása