Bármi is izgatja gyereked fantáziáját, a LEGO® szettek között megtalálod a megfelelő meglepetést
2019. december 19. írta: persica

Bármi is izgatja gyereked fantáziáját, a LEGO® szettek között megtalálod a megfelelő meglepetést

Minden szülő és felnőtt célja, hogy megtalálja a lehető legjobb ajándékot - azt, ami szeretteiknek boldogságot és örömöt okoz a karácsonyi időszakban, és azon túl is. Egy LEGO szett tökéletes meglepetés lehet, bármi is legyen a meglepni kívánt kicsik vagy nagyok kedvenc témája, és bármilyen legyen a játékstílusuk. Autórajongók, hercegnők, hősök, hősnők, megmentők, nagyszerű mesemondók vagy a digitális játék kedvelői – a LEGO® szettek között mindenki megtalálja a számára legjobb választást.  Azon kívül, hogy egyszerűen csak szórakoztató, a LEGO játékrendszert úgy tervezték, hogy táplálja a gyerekek belülről fakadó kreativitását és segítsen megtartani azt a felnőttkorban is.  A LEGO készletek által szabadjára engedhetik fantáziájukat és megvalósíthatják álmaikat. A karácsonyi időszak ráadásul kitűnő alkalom arra, hogy együtt játsszunk és építsünk a gyerekekkel.

Az alapok elsajátítása a játékon keresztül

A LEGO® DUPLO® szettek segítenek a gyerekeknek az őket körülvevő világ felfedezésében, fejlesztik a társasági és a rendszerezési készségeket, ahogy válogatnak, rangsorolnak, építenek, megvizsgálnak dolgokat és megosztják alkotásaikat. Engedjük, hogy saját járművükről nézve ismerjék meg a világot!

A hozzá tartozó mobilapplikációnak köszönhetően a LEGO® DUPLO® Gőzmozdony (10874) a fizikai és a digitális játék különleges ötvözetét mutatja be. Ez segít a gyerekeknek megérteni az ok-okozat elvét, és a színek megtanulása mellett bevezeti őket a kódolás alapjaiba is.

A LEGO® DUPLO® Számvonat (10847) színes módja annak, hogy a totyogók (1,5-3 éves korig) megismerkedjenek a számokkal és a számolás alapjaival. A gyerekek imádják majd megépíteni és újraépíteni a vonatot, és menetközben megtanulják felismerni a számokat is. A DUPLO kockák mérete a hagyományos LEGO kockák kétszerese, így az apró kezekbe is tökéletesen illenek.

Új barátok megismerése és hőssé válás

A gyerekek számos LEGO kalandot és mókás csínyt élhetnek át kis barátaikkal. Pillanatok alatt fejest ugorhatnak a nindzsák világába, ellátogathatnak egy vidámparkba, élhetnek világítótoronyban lakó hercegnőként vagy lehetnek azok a tinédzserek, akik megmentik a kisvárost a szellemektől.

Engedjük, hogy a gyerekek teljesen elmerüljenek a kalandos játékban a LEGO® Friends Világítótorony mentőközpont (41380) szettel. A játék különleges funkciók sokaságával büszkélkedhet, ilyen például a laboratórium és még sok más játékos részlet és apróság.  Továbbá egy rejtett kincsestérkép is tartozik a készlethez, amely okos textilje akkor fedi fel a titkait, ha vízzel érintkezik.

Az erdő mélyén megbújó LEGO® Friends Mia háza (41369) készletben található konyha, fürdőszoba és nappali, csak úgy, mint Mia hálószobája, amelyhez ráadásul kívülről egy vagány mászófal is csatlakozik. A hálószoba padlóját eltávolítva a gyerekek a ház belsejéhez is hozzáférve játszhatnak. Az összes részlet azt segíti, hogy a gyerekek igazán fejleszteni tudják történetmesélő ötleteiket.

A Jégvarázs tündérmeséjén alapuló szettet imádni fogják a gyerekek. A megépíthető LEGO® Disney Jégvarázs II Elvarázsolt lombház (41164) tartalmaz egy, a mágikus fa alsó felében található hálórészt, valamint egy, a felső szinten található étkezőt, továbbá rengeteg más részletet is, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy mókás és varázslatos erdei kalandokat éljünk át Annával, a hercegnővel, valamint Elsával, Olaffal és Mattiasszal.

A kis építő rendőr szeretne lenni vagy esetleg pilóta? Akkor egy LEGO® City szett csodás ajándék lehet neki. A LEGO® City Légi rendőrségi légibázis (60210) készlettel a gyerekek mindennapi hősökké válhatnak, akik garantálják a város biztonságát, elkapják a tolvajokat és az összes utast biztonságosan szállítják a vonaton. A szórakoztató, 5 éves kortól ajánlott LEGO® City sorozatban megtalálható minden, aminek köszönhetően a gyerekek átélhetik, milyen egy nagyváros polgármesterének lenni, az építési munkáktól kezdve, a város működtetésén keresztül a lakosság biztonságáig, vagy például hogyan lehet megfékezni egy tüzet a népszerű LEGO® City Tűzoltóállomással (60215)

A nindzsa gyerekek a népszerű LEGO TV sorozaton alapuló LEGO® NINJAGO® szettek segítségével fejleszthetik képességeiket és bátor nindzsaként felvehetik a harcot az ellenséggel, amely le akarja rombolni a világukat. Gyermeked határtalanul boldog lesz, hogy találkozhat a sorozat híres szereplőivel és teljesen le lesz nyűgözve a LEGO® NINJAGO® Lloyd mechanikus titánjától (70676).

Lépj be a kiterjesztett játék világába

A gyerekek rendkívül ügyesen és gond nélkül lépnek át egyik játékhelyzetből a másikba, beleértve a fizikai, illetve a digitális világ közötti váltást is. Ez új távlatokat nyit meg a játék előtt, amelyekben a szereplők és a történetek bárhol és bármikor játszódhatnak, ahogy a gyerekek szeretnék. Ez az, amit kiterjesztett játéknak hívunk. Arra, hogy hogyan tudjuk beépíteni a digitális élményt egy fizikai termékbe, miközben lehetőséget biztosítunk a gyerekek számára, hogy valóban élvezetes módon többet tudjanak meg a kódolásról, kiváló példa a LEGO® BOOST 5 az 1-ben szett. Számos BOOST-tal kiegészíthető szett is elérhető többek között LEGO NINJAGO és a LEGO Star Wars termékkategóriákban.

Egy másik kiváló példa a LEGO Hidden Side a szellemek hátborzongató kreatív világa lélegzetelállítóan köti össze a fizikai és a virtuális világot. A gyerekek megalkothatják a saját szellemvadász kalandjaikat a fizikai LEGO szettek segítségével, majd életre kelthetik őket az ingyenes kiterjesztett valóság applikációval. Az interaktív rejtélyek és kihívások rejtett világa megoldásra vár. Az applikáció tartalmaz egy digitális játékot, amellyel a gyerekek a szett megépítésétől függetlenül is játszhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8715358790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása