Kihívás? A VW Caddy-vel semmi sem jelenthet gondot!
2019. december 26. írta: persica

Kihívás? A VW Caddy-vel semmi sem jelenthet gondot!

5 személyes családi autóval az élet....

Idén is sokszor volt szerencsém vezetni a Porsche Hungária VW szériájából egy igazi nagy családos autót, az 5 személyes Caddyt.

Minden alkalommal bebizonyította nekem, hogy nagy mérete ellenére nem okoz gondot a parkolás, és tolatás sem. Barátnőim első reakciója az autót látván: Úristen, hogy tudsz ezzel a nagy autóval parkolni? :)

Nos, könnyen! Hiszen nemcsak a 26 éves vezetői rutinom, és vezetéstechnikám segít ebben, hanem az autó is, könnyedségével, technikai felszereltségével.

Semmiféle gondot nem jelentett az autó mérete. (megjegyezni kívánom, a saját „limuzin fazonú” autóm sem kicsi) Imádtam a családom tagjait „bepakolni” és kirándulni vinni, egy hosszú hétvégére hármunknak annyira luxus kényelmet biztosított, hogy a csomagok mellett is kényelmesen utazott az autóban mindenki. Így bizton állíthatom, hogy egy 5 tagú család is szuper élménnyel gazdagodik az autó által, hiszen minden adott a kényelmes utazáshoz, kívül és belül egyaránt. 

Élmény volt vezetni, de azt hiszem ez a képen is látszik. :)  Az autón kívül a matricák mosolyogtak mindenkire mi meg az autón belül tettük ugyanezt! 

Tudtad, hogy a Caddy Maxi 7 személyes nagy családos változata 2,5 millió forintos állami támogatással megvásárolható?  

Bővebb információ a támogatásról: https://allamitamogatas.vwh.hu/ 

Egy Caddy, több, mint gondolná!

Legyen szó bevásárlásról kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli gyerekcsapattal: a Caddy alkalmazkodik a különböző élethelyzetek támasztotta igényekhez.

Megbízható, rugalmas és sokoldalú, ugyanúgy, mint elődje, de most még kényelmesebb és takarékosabb. Mindez igazán különleges autóvá teszi - és tökéletes mindenessé.

Innovatív vezetőasszisztens-rendszer. Infotainment-rendszer. Mobil online szolgáltatások  

Minden információt az autóról megtalálsz a www.vwh.hu oldalon! 

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra.  

Köszönet a Porsche Hungáriának!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8115366882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása