s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE
2019. december 31. írta: persica

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE

Magabiztos játék a kontrasztokkal: luxus a mindennapokra – sok-sok lezserséggel. Időtlen elegancia modern értelmezésben. Mindez megtestesül az új s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE páros illatban. 2020. január közepétől a női és a férfi illat a viselője eleganciáját üdítő lazasággal emeli ki – követve a sikeres s.Oliver BLACK LABEL illatkompozíciót, amely mindig és mindenhol lezser, mégis elegáns és kifinomult, hosszan tartó élményt hagy maga után. Így az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE illata a stílusosan magabiztos hölgyek és urak kedvencei, akik laza, határozott benyomást akarnak kelteni anélkül, hogy tolakodó hatást keltenének. 

Az eredeti újraértelmezése
A rozé és a szürke az új fekete-fehér! A közkedvelt és egyúttal sikkes színkombinációval az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE új lendületet hoz az elegáns üzleti világba. Az üde illatok kiemelik az ápolt, magabiztos stílust. Minden energia és erőteljes akkord ellenére az illatok sikeresen megőrzik modern és letisztult eleganciájukat. Ezzel az s.Oliver BLACK LABEL szegmens kiemelkedő, új elemeit képviselik. 

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN

A női kompozíció a mandarinos-rebarbarás jegyekkel könnyed, kecses elevenséget hordoz magában, azt követően pedig elmerülünk az elragadó gyöngyvirágból, jázminból, ibolyából és lédús őszibarackból álló, virágos szívillatba. Az intenzív pézsmából, valamint szantálfából és keleties ámbrából álló, érzéki alapillatok teszik teljessé az illatot.

Fejillat: mandarin. rebarbara
Szívillat: Jjázmin, gyöngyvirág, ibolya, őszibarack
Alapillat: szantálfa, ámbra, pézsma

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE MEN

A férfi kompozíció fejillata fűszeres és friss: kezdetben az intenzív csillagánizs- és kardamom-jegyek egészítik ki a lime erőteljes illatát. A zamatos cédruslevélből, egzotikus vizes jegyből és levendulából álló, férfias szívillat gondoskodik az aromás frissességről. Az alapillatban markáns, fás illatok (pacsuli, ámbra és vetiver) teszik teljessé az izgalmas kompozíciót.

Fejillat: csillagánizs, kardamom, lime
Szívillat: cédruslevél, vizes egy, levendula
Alapillat: pacsuli, ámbra, vetiver 

A parfümök január közepétől elérhetőek a Rossmann drogériák polcain. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr615378340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása