VIDÁMSÁG, SZABADSÁG & BARÁTSÁG
2020. január 15. írta: persica

VIDÁMSÁG, SZABADSÁG & BARÁTSÁG

AZ ESCADA BEMUTATJA EGY FELEJTHETETLEN NYÁR ILLATÁT

Idén nyáron az új Escada Flor del Sol Limited Edition a nyaralást, a szabadságot és barátságot ünnepli. Nőies és rabul ejtő illat, amely egy szempillantás alatt napsütéses nyári nyaralás hangulatát varázsolja elénk: hunyja le szemét, lélegezze be az illatot és merüljön el egy egzotikus és vidám mexikói nyaralás csodás emlékeiben.

Gyümölcsös-virágos illat, amelyet egy csajos mexikói utazás ötlete inspirált. Mexikó, az egzotikus ország, az álomnyaralások méltó helyszíne. A pálmafákkal övezett medence szélén a csajok koktélt szürcsölnek, táncolnak és álmodoznak és életre szóló közös élményekre tesznek szert. A lángoló szív tetoválás örök emlékként idézi meg a közös élményt. A levegőt a dália finom illata tölti meg, amely Mexikó ikonikus nemzeti virága, egy olyan illat, amit sosem felejtenek el.

Az Escada Flor del Sol Limited Edition nőies és csábító illat, a nyaralások hangulatát idézi meg az üde tequila sunrise akkordnak köszönhetően, amely a nőies, élénk és illatos nemes dáliavirág szívjegybe tűnik át. A szantálfa érzéki és időtlen alapjegye a varázslatos illatnak, amely Honorine Blanc és Nathalie Lorson mesterparfümőrök közös kreációja.

Az illatot nőies kisugárzású piros színátmenetes üveg rejti. Mexikó hangulatvilágát megidéző vidám minták díszítik a kartondobozt, amelynek színvilágát csodás növények ihlették: dália, virágok és kaktusz. A lángoló szív az ikonikus szív szimbólum modern változata, és egyben kikacsintás, hiszen a szív az Escada Divatház szimbóluma.

Az Escada Flor del Sol Limited Edition üzenete inspiráló: ideje felhívni a barátnőket, hátra hagyni mindent és elutazni egy egzotikus helyre, Mexikóba és együtt ünnepelni a barátságot és a közösen megélt új kalandokat.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8915411894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása