Illatos üzenet: szeretlek
2020. január 27. írta: persica

Illatos üzenet: szeretlek

VALENTIN NAPI AJÁNDÉK ÖTLET, SZERETETTEL!

Szeretlek – a legszebb üzenet, amit valaki kaphat. A Valentin napi üzenet érkezhet egy ismeretlen hódolótól, egy régi baráttól, életünk párjától vagy akár egy különlegesen szeretett családtagtól is. Lényege a meglepetés, az örömszerzés és a szeretet kifejezése. A figyelmes gesztust remekül kiegészíthetjük egy apró, bájos ajándékkal. Mivel ahány ház annyi szokás, illetve ahány stílus, annyi Valentin napi rituálé, a Mäurer&Wirtz parfümház színes illatos választékával mindenkire gondolt.  

Betty Barclay. Tender Love : A Betty Barclay Tender Love finom, nőies illatával és játékos, szivecskés dobozkájával felébreszti a szerelmet és minden pillanatot romatikával tölt meg. Ez egy varázslatos idő kezdete!

Bohemian Romance : Gyönyörűen friss és virágos jegyeivel a Betty Barclay Bohemian Romance élénkítő, friss illat, amelyet az igazán életszerető hölgyeknek terveztek. Igazi tavaszi virágcsokor!

s.Oliver BLACK LABEL Eau Légère : Az s.Oliver illatduója BLACK LABEL Eau Légère kiválóan illik egy elegáns vacsorához vagy páros randevúra. A női kompozíció mandarinos-rebarbarás könnyedségével remekül passzol a férfi illat csillagánizzsal fűszerezett, aromás illatához.

s.Oliver For Him & For Her : Kivételes pillanatokhoz különleges illat. Az örök szerelmeseket lágyan öleli körül az s.Oliver FOR HER rózsás illata és az s.Oliver FOR HIM almás-rozmaringos, telt aromája.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7015430374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása