Classique Pin Up – Limitált kiadás
2020. február 21. írta: persica

Classique Pin Up – Limitált kiadás

Ez a címlaplány nem semmi!

A Classique illat címlapra kerül, remek humorérzékkel, ő a mi hősnőnk.

Vicces és nagy dumás. Kiáll magáért, és nem érdekli, ha le akarják állítani… Igazi partiarc, jóban van a sztárokkal és ő maga is csillagként tündököl. Kiöltözik vagy lengére veszi a figurát – mindegy, egy csepp parfüm épp elég! 

A hetedik mennyországban él, ahol minden csupa boldogság. Megtanítja nekünk, hogy az életben legfontosabb a nevetés (főleg, ha egy helyes srác is a közelben van).

AZ ILLATÜVEG

Ragyogóan csillogó, akár egy varázslatos szivárvány.

A szabadság varázsa azoké, akik áttáncolják az éjszakát, és menet közben lassú, kacér mozdulattal lehámozzák kezükről fehér kesztyűjüket és közben éneklik « Pou » « Pidou » és talán még azt is « Poupou Pidou. »

A FÉMDOBOZ

A fémdoboz határozottan és pimaszul Pin-up pink. Szikrázó csillámok veszik körbe, mert minden csillagnak szüksége van egy színpadra, ahol ragyoghat.

AZ ILLAT

Ámbra karamellás finomsága.

Vanília édes csókja.

Chili és gyömbér fűszeres pezsgése.

Megvásárolható: kizárólag a Müller Parfümériákban a készlet erejéig!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8015484932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása