Otto Kern Signature Extrême
2020. február 23. írta: persica

Otto Kern Signature Extrême

Lendületes tisztelgés az illatklasszikus előtt

Az Otto Kern Signature magabiztosságot sugalló illat, amely egyszerre csábít energikus férfiasságával és lezser vonzerejével – mind a mai napig. 2008-as bevezetése óta megszakítás nélkül a legkedveltebb férfiparfümök közé tartozik, és töretlenül őrzi 3. helyét a férfiak életstílus-illatainak rangsorában*. Miután a parfümcsalád 2019 elején az Otto Kern Signature Eau Fraîche révén egy friss, könnyebb változattal bővült, most egy érzéki-intenzív verzióval válik teljessé a kedvenc sorozat: az összetéveszthetetlen klasszikus Otto Kern Signature erőteljes újraértelmezése, az Otto Kern Signature Extrême már kapható a kereskedelemben.
 
* Forrás: IRI Ranking Men Bridge Top 10 Germany. 

A koncepció:

Akármi legyen is az esti program, az Otto Kern Signature Extrême a maszkulinitást, szenvedélyt és tiszta energiát sugárzó férfiak tökéletes kísérője. A férfiaknak, akik tudják, mit akarnak. Akik mindig bátran vállalják a kockázatot, és elég kitartóak ahhoz, hogy hanyag eleganciával nézzenek szembe minden kihívással: mert az Extrême az akaraterő, a férfiasság és a magával ragadó temperamentum jelképe. A maszkulin illatjegyek ideálisak az intenzív, hosszan tartó illatokat kedvelő férfiak számára.

Az illat: 

Az új Otto Kern Signature Extrême illatot a klasszikus szívillat alkotja, melyhez erős, intenzív akkordok társulnak: a gyümölcsös ananászból, az aromás szerecsendióból és a stimuláló zsályából létrejövő élénk felütést erőteljes aroma jellemzi. A meleget sugárzó szívben az illat férfias, levendulából, érzéki narancsvirágból és bódító ibolyalevelekből álló jegyekbe merül, majd végül cédrusfa, keleties ámbra és egzotikus balzsamos szuhar alkotta intenzív alapillatban teljesedik ki.

Fejillat: ananász, zsálya, szerecsendió

Szívillat: levendula, narancsvirág, ibolyalevelek

Alapillat: cédrusfa, ámbra, balzsamos szuhar

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7115487966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása