BALDESSARINI Ambré Eau Fraîche
2020. március 02. írta: persica

BALDESSARINI Ambré Eau Fraîche

2020 március elejétől a Baldessarini Ambré Eau Fraîche fényűző mediterrán környezetbe csalogat. A tenger kékje és a könnyű szellők frissessége ihlette markáns illat lezser eleganciát kölcsönöz viselőjének. A Baldessarini Ambré Eau Fraîche a bestseller Baldessarini Ambré új változata – hasonlóan intenzív és érzéki, de friss illatfelütéssel kiegészítve. Így a kompozíció a dinamizmus és a férfias elegancia kiegyensúlyozott összjátékának köszönheti meggyőző erejét. 

„Megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól” – ez a törekvés már a nemzetközi sikert elért Ambré termékcsalád első illatában, a Baldessarini Ambréban is megfogalmazódott: illattá vált vonzerő, ötvözve a tapasztalt férfi magabiztosságával és stílusával. A Baldessarini jellemző tulajdonságai – függetlenség, tekintély és kiválóság – a Baldessarini Ambré Eau Fraîche-t is meghatározzák. A közkedvelt klasszikus újraértelmezése azoknak a nagyvilági férfiaknak a választása, akik frissítő, lezser eleganciájukkal mindig a figyelem középpontjában vannak. Szemléletmódjukhoz remekül illik az Ambré Eau Fraîche: a tenger végtelensége és az eget a földtől elválasztó látóhatár, mint a szabadság és a határtalan lehetőségek jelképe.

Az illat – bestseller új kiadásban

A Baldessarini Ambré Eau Fraîche lényege a markáns és frissítő illatárnyalatok izgalmas kombinációja, mely az új változatot megkülönbözteti a Baldessarini Ambré fás-orientális illatától.
 
Az új Baldessarini Ambré Eau Fraîche illatkompozícióban az ámbra érzéki-ámbrás jellege találkozik a görögdinnye és a bergamott aromás akkordjaiból és friss elemeiből építkező dinamikus, tiszta és erősen élénkítő felütéssel. A férfias-markáns szívillat gazdagsága zsályajegyekkel és ibolyaszirmok eleganciájával támasztja alá érzékiségét és kisugárzását. Az extravagáns lecsengésről meleg, elegáns fák gondoskodnak.

Fejillat: bergamott, aromás akkord, görögdinnye
Szívillat: alma, szerecsendió, zsálya, ibolya, ciprus
Alapillat: szantálfa, bőr, ámbra, tölgy, pacsuli

markáns – friss – fényűző

A Baldessarini Ambré Eau Fraîche 2020 március elejétől kapható a szaküzletekben és a kiválasztott áruházakban.

www.baldessarini-fragrances.com

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr315499980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása