DSQUARED2 legújabb illatpárosa: GREEN&RED WOOD
2020. március 02. írta: persica

DSQUARED2 legújabb illatpárosa: GREEN&RED WOOD

A DSQUARED2 GREEN WOOD POUR HOMME EDT egy szabadszellemű férfi illat, mely élénk és intenzív. A citrom energiáját és a ciprus aromás frissességét gazdagítja a bourbon bors elegánsan fűszeres, vibráló jelenléte.

A cédrusfa és vetiver kifinomult fás jegyei egy eredeti, gyantás akkorddal keverednek, melyből az ősi természet árad. Az alapjegy erőteljes, melyben összeolvad a férfiasan csábító cypriol, a mély és érzéki ámbra és a hosszan körülölelő pézsma. Az egyenes vonalú, zöld üveg egy mágnesesen záródó egyedi kupakot kapott, mely a legjobb minőségű kőrisfából egyesével, kézzel készült. Az üveg exkluzív, lekerekített alja belül egy különleges vízcsepp formájú alakzatot rajzol ki, ami ampullaként zárja magába az illatot. Az elegáns, bársony tapintású, zöld színű csomagoláson megjelenik a nyomott juharlevél minta, a DSQUARED2 divatház szimbóluma, mely garancia a tökéletes minőségre és az innovációra.

A DSQUARED2 RED WOOD POUR FEMME EDT egy csillogó és merész parfüm a modern nőnek. A meglepően friss rózsabors és a leheletnyi tőzegáfonya egy ellenállhatatlanul gyümölcsös dimenziót nyitnak. A licsi finom és áttetsző jegyei kiemelik az intenzív, selymes rózsa és magnólia nőies karakterét. Az illat alapjegye mágnesként vonz, puha pézsma, vibrálóan érzéki cédrusfa és borostyán keveréke. Egyenes vonalú piros üveg mágnesesen záródó egyedi kupakot kapott, mely a legjobb minőségű kőrisfából egyesével, kézzel készül. Az üveg exkluzív, lekerekített alja belül egy különleges vízcsepp formájú alakzatot rajzol ki, ami ampullaként zárja magába az illatot. Az elegáns, bársony tapintású, piros csomagoláson megjelenik a nyomott juharlevél minta, a DSQUARED2 divatház szimbóluma, mely garancia a tökéletes minőségre és az innovációra.

A DSQUARED2 legújabb illatpárosa megtalálható a Müller és Marionnaud parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5115500008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása