NIVEA - Naturally Good
2020. március 20. írta: persica

NIVEA - Naturally Good

Természetes & Átlátható

Az élet manapság felgyorsult és bonyolult. Nem csoda, hogy időnként semmi másra nem vágyunk, minthogy magunk mögött hagyjuk a hétköznapi mókuskereket, lelassítsunk és feltöltődjünk a természetben...

Hogy megvalósíthassuk a modern, természet ihlette hétköznapokat, a NIVEA megalkotott egy új arcápolási irányvonalat: a NATURALLY GOOD 100 évnyi tudáson és precízen összeállított formulákon alapul, melyek regenerálják a bőrt és hagyják, hogy az természetesen szép és egészséges legyen. A NATURALLY GOOD termékekkel szeretnénk hozzájárulni a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz egy egyszerű, átlátható, és természetes bőrápolási rutinnal.

99%-ban természetes összetevők

A természetesség kulcsfontosságú számunkra. Ezért döntöttünk a 100% átláthatóság mellett termékeink összetevői kapcsán. A NATURALLY GOOD olyan arcápolókat kínál, amelyek összetevői 99%-ban természetes forrásból származnak1. Ennek eredményeképpen, a NATURALLY GOOD arcápolók alkotóelemei segítik a bőr megújulását, legyen szó bármilyen bőrtípusról. Ahhoz, hogy ezen természetes összetevők a bőr számára a lehető legbiztonságosabb módon hasznosuljanak, 1%-nyi egyéb összetevőt adtunk.

100%-os átláthatóság

Garantáljuk, hogy 100%-ban felfedjük előtted termékeink összetételét. A NATURALLY GOOD termékcsaládot abban a szellemben fejlesztettük, ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben tartalmazzanak természetes eredetű összetevőket. Így vált lehetségessé, hogy ezen termékeink 99%-ban természetes összetevőkből állnak, 1 %-ban pedig olyanokat, amelyek a formulák stabilitását és biztonságát garantálják.

Az olyan alapanyagokra, mint az alkohol és az illatanyagok, azért van szükség, hogy megelőzzük a termékek idő előtti romlását. Hogy garantálni tudjuk kozmetikumaink használhatóságát, szavatosságát, és megelőzzük a termékekben a mikroorganizmusok megtelepedését, szükségesnek tartjuk ezen összetevők használatát.

A NATURALLY GOOD formulák illatanyaga tartalmaz néhány olyan összetevőt, amelyeket allergénként tartanak számon. Jó tudni, hogy még a lehető legtermészetesebb dolgok is tartalmazhatnak ilyen allergéneket, például egyes gyümölcsök és zöldségek is!  

A NATURALLY GOOD termékcsaládot Európában gyártjuk, nagyon szigorú előírások szerint.

A természetből származó összetevők, amelyek a feldolgozás után megtartják molekuláris szerkezetük (természetes állapotuk) több mint 50%-át, beleértve a vizet is.

Minden, amit tudni érdemes a NIVEA NATURALLY GOOD termékeiről:

Luis Carbajal, a NIVEA arctisztítással foglalkozó kutatás-fejlesztési részlegéről most megválaszolja a NATURALLY GOOD termékek kapcsán felmerülő legfontosabb kérdéseket!

A NIVEA egy 99% és 98%-ban természetes összetevőket tartalmazó, új termékcsaládot vezetett be. Mitől különlegesek ez?

A NATURALLY GOOD kifejlesztésekor az volt az elsődleges célunk, hogy a termékek a lehető legnagyobb arányban tartalmazzanak természetes összetevőket. Arra is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy az összetevők tekintetében 100% átláthatóságot biztosítsunk vásárlóinknak. 

A természetes összetevők közül melyek a legfontosabbak?

Az összes krém hidratáló hatású glicerint, valamint olajok és bőrpuhítók (pl. jojobaolaj és sheavaj) kombinációját tartalmazza, amelyek ápoló, tápláló és bőrsimító tulajdonságokkal rendelkeznek. Cetearyl Alcoholt (zsíralkohol) is alkalmazunk, hogy garantáljuk a formulák hatékonyságát. Arclemosó Tejünk glicerinnel és bőrsimító vad-káposztarepce magjának az olajával (illatanyagmentes növényi olaj) készül. Ezeket egy ápoló formulába kevertük, melyben olyan bőrpuhító anyagok vannak, mint a Sodium Cetearyl Sulfate, amely tisztító hatású, kíméletes és hatékony összetevő, vagy a Glyceryl Caprylate, mely növényi olajokból származik és hidratálja a bőrt. Arctonikunk vizet, Alcohol Denat-ot és glicerint tartalmaz. A tonikban a glicerin és a tejsav hidratáló hatása egyesül az alkohol frissítő tulajdonságával. Decyl Glucoside is van benne, amely egy gyengéd, felületaktív anyag, kiváló tisztító tulajdonságokkal.

Mi a különbség a természetes és a természetes eredetű összetevők között?

A természetes eredetű összetevők a természetből származó összetevők, melyek molekulaszerkezetük (természetes állapotuk) több, mint 50% megtartják feldolgozás után, ideértve a vizet is. Erre az ISO 16128-as, a kozmetikai iparban kifejlesztett szabvány szerinti definícióra épülnek a Beiersdorf szigorú belső előírásai is. 

A termékek összetevőinek 1% és 2%-a miért nem természetes alapanyag?

Ez az 1% illetve 2% garantálja, hogy a termékek formulái 100%-ban biztonságosak legyenek még az érzékeny bőr számára is, valamint, hogy megőrizzék frissességüket és hatékonyságukat.

Miért került alkohol a formulákba? 

Több érv is szól mellette: az alkohol oldószer, amely segít megszabadítani a bőrt az elnehezült, zsíros érzettől, elősegíti a kozmetikum gyorsabb száradását, és könnyed érzetet biztosít. Tartósítószerként a termékek szavatosságának megőrzésében játszik szerepet.

Mi az illatanyagok szerepe, és ezek a 99%-hoz vagy az 1%-nyi egyéb összetevőhöz tartoznak?

Az illatanyagok kellemes élményt nyújtanak a felhasználás során és után. Tartósító hatásuk is van, amely szavatolja a termékek biztonságát és megelőzi a romlást. Szintetikus összetevőként ezek az 1%-hoz tartoznak.

A NATURALLY GOOD termékek tartalmaznak allergéneket? 

Igen, termékeink illatanyagai tartalmaznak olyan összetevőket, amelyeket allergénként tartanak számon. Ezek egyébként gyümölcsökben, zöldségekben is megtalálhatóak, de megértjük, ha valaki természetes illatanyagot sem szeretne használni.

A NIVEA és a fenntarthatóság

Habár a NATURALLY GOOD termékek csomagolása egyelőre még nem tartalmaz újrahasznosított anyagot, mind a PET tégelyek, mind a PP flakonok újrahasznosíthatók. Célunk, hogy 2025-re már kizárólag újrahasznosítható, újrafelhasználható vagy komposztálható csomagolást használjunk. Papírdobozaink fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készülnek. Ezen felül jó tudni, hogy a NIVEA márka részt vett az erdőirtás elleni küzdelemben, amely az éghajlatváltozás legnagyobb bűnöse. Miért? Mert meg akarja óvni bolygónk biodiverzitását és éghajlatunkat. Erdő nélkül sok állat elveszíti otthonait, és a Föld fokozatosan elveszíti „zöld tüdejét”. Az erdőirtás elleni küzdelem érdekében ezért Forest Stewardship Council (FSC) tanúsítvánnyal ellátott papírt használunk csomagolásainkhoz, és 2020-ra azt tervezzük, hogy csak FSC tanúsítvánnyal rendelkező vagy újrahasznosított papírt használunk.

A TERMÉSZET LEGJAVÁT ADJUK

A NIVEA NATURALLY GOOD termékcsalád mind a 4 terméke organikus összetevőket tartalmaz.

NIVEA Naturally Good Nappali Arckrém bio aloe verával: 24 órán át tartó hidratálást nyújt. A krém frissítő formulája az organikus Aloe vera mellett értékes jojobaolajat és mandulaolajat is tartalmaz, így gondoskodik arról, hogy az arcbőröd egész nap ragyogóan szép legyen!

NIVEA Naturally Good Éjszakai Arckrém bio argánolajjal: organikus argánolajjal segíti a bőr éjszakai regenerálódását, mely reggelre bársonyos tapintású és rugalmas lesz. Ez a krém mélyrehatóan hidratál és táplál, miközben feszesebbé varázsolja a bőrfelszínt. Értékes jojoba- és mandulaolajat tartalmaz.

NIVEA Naturally Good Arctisztító Tej és Arctisztító Tonik: organikus zöldtea-kivonatot tartalmazó arctisztítók, melyek mélyen tisztítják a bőrt, eltávolítják a szennyeződéseket, a krémek maradékát, a vízálló sminket és szempillafestéket is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4615539232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása