Új NIVEA Fresh Blends TUSFÜRDŐK
2020. március 24. írta: persica

Új NIVEA Fresh Blends TUSFÜRDŐK

Kirobbanóan energikusan indulhat a napod a NIVEA Fresh Blends tusfürdőkkel! A bennük lévő gyümölcsök és növényi tejek nem csak a bőrödet, hanem az érzékeidet is kényeztetik! És ez még nem minden: formulájuk és csomagolásuk is környezetbarát módon készül.

Az apró döntések is számítanak, ha a Földünkről van szó: amikor egy gyors zuhanyra szavazol, vizet takaríthatsz meg, sőt, ha ehhez egy környezetbarát tusfürdőt választasz, az igazi telitalálat! Ez a küldetése az új, NIVEA Fresh Blends tusfürdőknek!

Jó Neked, jó a Földnek

Mindkét NIVEA Fresh Blends tusfürdő bőrbarát, köszönhetően a kímélő, kiegyensúlyozott pH-értékű formulának, amelyben természetes módon előállított növényi tejekkel gazdagítottunk. Az összetevők kb. 90%-a természetes forrásból származik, 98%-ban biológiailag lebomló, 100%-ban vegán. A tusfürdők flakonját 100%-ban újrahasznosított műanyagból gyártjuk, és teljes mértékben újrahasznosíthatók.

NIVEA Fresh Blends Raspberry Blueberry Almond Milk Tusfürdő

A pink változatot a málna, az áfonya, a zöld rebarbara és a bergamot varázslatos illategyüttese jellemzi. Az ápolásról a mandulatej gondoskodik, amely hidratálja és táplálja a bőrt. Finom, nőies illata élménnyé teszi a zuhany alatt töltött időt, és csodásan indítja a napodat!

NIVEA Fresh Blends Apricot Mango Rice Milk Tusfürdő

Olyan csábító, akárcsak egy nyári gyümölcskoktél. Barack, ananász, guava illatának hármasa egy csodás, egzotikus szigetre repít képzeletben. A benne lévő rizstej különleges ápolást biztosít a bőrödnek. Ezzel a verzióval azonnal becsempészheted a nyaralások könnyed hangulatát a hétköznapokba, akármerre is vagy éppen.

A szakértő tippjei:

Miriam Petersen, a Beiersdorf AG kutatás és fejlesztési részlegéről segít a választásban!

Miért jó a növényi tejek és gyümölcsök kombinációja a bőrnek?

A növényi tejek olajokat és más értékes összetevőket tartalmaznak. Tele vannak tápláló hatóanyagokkal, melyek különösen hatékonyak és hasznosak egy tusfürdőben. A gyümölcskivonatok illata azonnali frissességet biztosít, és kényezteti az érzékeket. Ezek együttesen biztosítják az üde, ragyogóan szép és selymes bőrt, és szuper élménnyé teszik a zuhanyozást.

Honnan tudhatom, melyik Fresh Blends tusfürdő jó a bőrömnek?

Mindegy, hogy a pink, vagy a sárga verziót választod, mindhármat teszteltük bőrgyógyászatilag. A gyengéden savas, bőrbarát pH-értéknek köszönhetően ezek a tusfürdők hozzájárulnak a bőr természetes pH-értékének, így védelmi vonalának fenntartásához. Tesztekkel igazoltuk, hogy a Fresh Blends tusfürdők nem szárítják ki a bőrt, még napi használat esetén sem.

Hogyan találjam meg a kedvencemet?

Csak hallgass az ízlésedre, és válaszd ki, ami szimpatikus számodra: ha puha, rugalmas bőrérzetre vágysz, a sárga változatot válaszd. Ha a frissesség egy finomabb formáját próbálnád ki, akkor a pink lesz nálad a befutó! A Fresh Blends tusfürdők bebizonyítják neked, hogy több kedvenced is lehet egyszerre! Hallgass a szívedre, és válaszd minden nap azt, amire igazán szükséged van!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9915553164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása