Tökéletesen megtisztított ARCbőr reggeltől estig
2020. május 15. írta: persica

Tökéletesen megtisztított ARCbőr reggeltől estig

Sok nő úgy gondolja, hogy a szép és egészséges bőr csak minőségi arcápolókkal érhető el. Csakhogy ez tévedés! Még a legjobb krém sem hatásos, ha a bőr nem tökéletesen tiszta. NIVEA megoldás: egy profi sminkmesterek által inspirált arctisztító termékcsalád, amely még a legtartósabb sminkkel is elboldogul. És ennek a termékcsaládnak a legújabb tagja a NIVEA MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél, amely előkészíti a bőrt a smink felvitelére.

Miért olyan fontos a smink lemosása?

A felmérések szerint a nők 73%-a sminkel, és összesen kilenc terméket használ! Ha ehhez még hozzáadódik a por, a szmog, a bőrfaggyú és a méreganyagok termelődése – mindez bőrirritációhoz vezethet.

Esti sminkeltávolító rutin

Kezdd a szemeddel. Nedvesítsd meg a vattakorongokat szemfestéklemosóval vagy micellás vízzel, és óvatosan nyomd a szemedre. A termék dolgozni kezd, és „feloldja” még a legtartósabb sminket is – például a vízálló szempillaspirált vagy a tartós szemceruzát. Ezután egy mozdulattal húzd le a vattakorongot. Ha szükséges, ismételd meg a mozdulatsort. Soha ne dörzsöld a szemhéjat vagy a szempillákat! A maradék sminket és a tartós rúzst micellás vízzel távolítsd el. Ha fárasztó estéd volt, használj sminklemosó törlőkendőt.

MicellAIR Expert termékcsalád

A termékeket nap mint nap sminklemosókkal dolgozó profi sminkesek munkája, tapasztalatai inspiráltak. A MicellAIR Expert arctisztítók egytől egyig képesek megbirkózni az ellenálló, hosszan tartó és tartós sminkkel is. Hogyan működnek? A MicellAIR komplex micellás technológia mágnesként vonzza a szennyeződést. A fekete tea kivonatnak köszönhetően mélyen tisztít és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A kétfázisú arclemosók pedig száraz olajokat is tartalmaznak, amelyek nem hagynak zsíros érzést maguk után, és még a rendkívül tartós vagy vízálló sminket is kíméletesen, dörzsölés nélkül távolítják el.

Reggeli Arctisztítás

Az esti sminkeltávolítás egyáltalán nem elég! Amíg mi alszunk, a bőrünk dolgozik: megújul, regenerálódik, de bőrfaggyút és egyéb szennyeződéseket is termel. Mindezt el kell távolítani. Ezért a NIVEA különleges újdonsággal jelentkezik, amely mélyen tisztítja a bőrt, és tökéletesen felkészíti a smink felvitelére.

MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél

Legyen a reggeli rutinod része ez a gyengéd peeling termék! A micellás technológiát, tejsavat és radírozó szemcséket ötvöző formula hatékonyan tisztítja bőrödet, eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy az üde és egyenletes legyen, így kellőképpen felkészíti a bőrt a sminkeléshez.

Hogyan kell használni az Expert Bőrfinomító Arclemosó Gélt?

Csak három egyszerű lépés:

1. lépés: A gél felvitele előtt öblítsd le arcodat vízzel.

2. lépés: Vigyél fel mogyorónyi mennyiséget az ujjaidra és masszírozd a bőrödre. Élvezd a néhány perces arcmasszázst!

3. lépés: Alaposan öblítsd le az arcod és töröld szárazra.

A MicellAIR EXPERT termékcsalád tagjai

MicellAir Expert Kétfázisú Micellás Víz

A fekete tea kivonattal és száraz olajokkal gazdagított speciális kétfázisú formula a vízálló sminkkel is könnyedén megbirkózik, mélyen tisztítja a bőrt és pillanatok alatt üdévé varázsolja. Olajos és ragacsos utóérzet nélkül mosható le még az erősebb, vízálló smink is, méghozzá az arcbőr felesleges dörzsölése nélkül.

MicellAIR Expert Micellás Szemfestéklemosó A száraz olajat és fekete tea kivonatot tartalmazó kétfázisú összetételének köszönhetően egyszerűen és könnyen elbánik még a vízálló szempillaspirállal, az szemhéjfestékkel és a kontúrceruzával is. Elegendő csak összerázni, hogy az összetevők jól elkeveredjenek, és máris könnyedén felvihető a bőrre. Mindez illat- és színezőanyagok nélkül.

MicellAIR Expert Micellás Arctisztító Kendő

Minden női táskában elfér, utazáshoz és otthonra is ideális ez a termék, ha egy fárasztó este után már nincs erőd a bonyolultabb arctisztítási rituálédhoz. Leszedi a vízálló make-up-ot és a szempillaspirált, közben védi a pillákat. Ugye, milyen praktikus? Színezőanyag- és parabénmentes.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6515697814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása