CK ONE SUMMER
2020. június 10. írta: persica

CK ONE SUMMER

vibráló - üdítő - színes

Felszabadító és friss. A CK ONE Summer 2020-as limitált unisex illata a nyári szezon elengedhetetlen kelléke. A CK ONE család legújabb tagja egy üde citrusos, fás illattal ünnepli a nyarat. Az energikus illat az óceán friss fuvallatát juttatja eszünkbe, és a hosszúra nyúlt nyári nap határtalan partmenti élményeit szimbolizálja.

A CK ONE SUMMER 2020 ragyogó gyömbérgyökér frissességgel indít, melynek alapja fás, érzéki meleget ad. Az összetevők kontrasztja egy késő nyári délutánra emlékeztet, amikor egy hosszadalmas nap forrósága találkozik egy izgalmas óceáni fuvallattal.

Illat kategória: Citrusos-Fás

Fej: Gyömbérgyökér, Mandarin, Tengeri só

Szív: Zsálya, Tengeri füvek

Alap: Szantálfa, Ámbra, Benzoin Balzsam

Parfümőr: Laurent Le Guernec

A CK ONE SUMMER reklámkampánya, a Joe Cruz grafikus által készített színes és fiatalos képekkel mutatja be a nyár lényegét. Cruz vastag vonalairól és erős színhasználatáról ismert. A képeslapon lévő tökéletes nyári délután ihlette ezt a neon színárnyalatban pompázó grafikát.

Joe Cruz művész közreműködésével, 2020-ban az ikonikus CK ONE üvegét újra gondolták, mely élénk, matt, türkíz színt kapott, kontrasztos neonsárga logóval és kupakkal.

A vibráló nyári ég színeire reflektál a türkiz üveg, amely ezúttal is személyre szabható a csomagoláson található beach motívumokat felsorakoztató matrica kollekcióval. Ezzel egyedivé varázsolható az új nyári illatunk csomagolása.

Megvásárolható: Müller parfümériákban, illetve a lovebrands webshopban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5915802548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása