Óvd a bőröd! Bárhol is vagy.
2020. június 22. írta: persica

Óvd a bőröd! Bárhol is vagy.

A nap káros sugarai elleni védekezés nem csak kánikulában és a vízparton szükséges. A nap kiszámíthatatlan és könnyen megégethet akkor is, ha felhős az ég, ha a városban sétálgatsz, vagy épp a kertben dolgozol. A NIVEA tudja, hogy a bőrödnek különleges védelemre van szüksége!

A közelgő jó idő több napsugarat is hoz magával. Ettől jobb kedvünk, több energiánk lesz, minden vidám és színes. Ki ne várná ezt az időszakot? Különösen, ha a szabadban annyi mindent lehet csinálni. Azonban éppen ilyenkor leselkedik ránk leginkább a leégés veszélye – elég csak belefeledkeznünk valamilyen izgalmas tevékenységbe, és észre sem vesszük, hogy beesteledett, a bőrünk pedig égett, vörös, fájdalmas és érzékeny lett. Ilyenkor bizony az is előfordulhat, hogy az érintett sejtek elveszítik megújuló képességüket, és burjánzásba kezdhetnek, ami rákos megbetegedéshez vezethet. Nagyon fontos ezért, hogy ha napsütéses hónapokban a szabadban töltjük az időt, mindig jó minőségű fényvédő termékeket használjunk.

A városban

Akár sétáni indulunk, akár a gyerekekkel játszunk a parkban, esetleg grillezünk a barátokkal, vagy csak egy könyvvel a kezünkben pihenünk a kertben, nagyon könnyen megfeledkezhetünk a napról. Pedig éppen ilyenkor kellene tudatosítanunk, hogy a napsugárzás mindig éri a bőrt, így mielőtt kilépünk a szabadba, mindig fontos bekennünk magunkat. Sokan azzal érvelnek ez ellen, hogy a napvédő szerek zsírossá teszik és elnehezítik a bőrt. Szerencsére megérkeztek az új friss és könnyed textúrájú NIVEA SUN termékek.

A hegyekben

Nagyobb tengerszint feletti magasságban közelebb vagyunk a naphoz, a napsugarak itt még intenzívebbek és erősebbek. Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden méterrel emelkedik az UV-sugárzás intenzitása is. Ha a bőrünket nem védi mindenhol ruházat, különösen fontos napozóterméket csomagolni, és használni is rendszeresen. Vigyünk magunkkal sapkát is, amely árnyékolja az arcot, és ne felejtsük el bekenni az arcunkon kívül a fülünket, a tarkónkat és a nyakunkat sem.

A vízparton

Akár csónakázol, akár fürdesz, vagy csak napozol a parton, legyél nagyon óvatos. A napsugarak visszaverődnek a víz felszínéről, és nagyon erősek. A vízi sportok közben is – legyen szó bármiről a mostanában eléggé népszerű SUP-tól, a vízibiciklizésen és a hajókázáson keresztül egészen a szörfözésig – fokozottan ügyelj a bőr védelmére. Ha nem viselsz speciális, UV-védelmet biztosító öltözéket, legyél rendkívül elővigyázatos.

Azok számára, akik igénylik a teljes körű védelmet, de szeretnék, ha a naptejük a lehető legkönnyedebb lenne, kifejlesztettük a NIVEA SUN Protect & Dry Touch-ot, amelyet kiszerelésének hála nagyon egyszerű használni. Vízálló, azonnal felszívódik, nem hagy maga után ragadós érzetet. Érezni sem fogod, hogy fényvédőt viselsz a bőrödön!

Sportolás közben

Futás, görkori, kerékpár, golf, tenisz... Miről ismerni fel a sportolót? A sporttrikó nyomáról a bőrén. E tevékenységek közben rengeteg időt töltesz a napon, ami sokszor egy teljes napot jelent, közben ráadásul eléggé izzadsz is. Ilyenkor is szükséges indulás előtt bekenni magadat, és rendszeresen megújítani a védelmet, különösen, ha törülközőt használsz az izzadás miatt. Nagyon fontos, hogy a termékek víz- és törlésállók legyenek.

Megújult NIVEA SUN Protect & Moisture termékcsalád

A megújult NIVEA SUN Protect & Moisture termékekkel többé nem kell kompromisszumot kötnöd: mindegyik termék 5, napsugarak ellen védő és bőrápoló tulajdonsággal is rendelkezik a teljes körű ápolás érdekében. A NIVEA SUN Protect & Moisture termékekben minden megvan, amire a napimádóknak szüksége van.

Azonnali UVA védelem: Az UVA sugarak a bőr mélyére hatolnak, így hozzájárulnak a napallergia és az idő előtti bőröregedés kialakulásához is.

Azonnali UVB védelem: Az UVB sugárzás a bőr felszínére hat. Bár segít testünknek D-vitamint előállítani, és szép színt is ad a bőrnek, sajnos ez a felelős a napégésért és a súlyos bőrelváltozásokért is.

Vízálló textúra: Úszás közben majdnem annyira ki van téve a bőr a napsugaraknak, mint a parton. A NIVEA SUN Protect & Moisture naptejek által biztosított fényvédőfaktornak két, húszperces fürdőzés után is csak a fele ázik le a bőrről.

Intenzív hidratálás: A napozás kiszárítja a bőrt, aminek ezután extra hidratálásra van szüksége. Formuláink, miközben védik a bőrt, megadják neki azt az ápolást, amire a legnagyobb szüksége van. Csakis a bőrápolás és a bőrvédelem megfelelő vegyítésével érhetünk el hosszútávú barnaságot és védhetjük meg a bőrünket az idő előtti öregedéstől.

Bőrpuhító hatóanyagok: A kifogások között, hogy miért nem használunk fényvédő termékeket, gyakran szerepel, hogy zsírosak, ragad a ruha tőlük és elnehezítik a bőrt. Az új NIVEA SUN termékcsalád minden tagja különleges olajokkal és bőrpuhító hatóanyagokkal teszik selymessé és hidratálttá a naptól, strandolástól igénybe vett bőrt.  

NIVEA SUN – biztonság, bolygóvédelem és fenntarthatóság

A NIVEA SUN Protect & Moisture termékcsalád tagjai remek példái a hatékony, környezetkímélő napvédelemnek, ugyanis komoly hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra is.

VIZEINK VÉDELMÉBEN

A NIVEA SUN Protect & Moisture naptejek oktinoxáttól és oxybenzontól mentesek, így nem csak a bőröd számára kíméletesebbek, de a vízbe kerülve nem károsítják azt és az élővilágot sem. Ez összhangban van a Hawaii-on érvényes – Hawaii Reef Bill – előírásokkal, amelyek tiltják olyan UV-szűrők használatát, amely káros hatással vannak a mélytengeri környezetre és a korallzátonyokra.

FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁS

A környezetkímélő összetevőkön kívül a fenntartható csomagolóanyagok használatával is az ökológiai lábnyom csökkentésére törekszünk. A NIVEA SUN Protect & Moisture napvédő spray-k flakonjai (a pumpa és a kupak kivételével) egytől egyig 100% rPET-ből készülnek. Ezzel megkíméljük az értékes erőforrásokat és csökkentjük az élő környezetre gyakorolt negatív hatást.

BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ FORMULA

Minden termékünk biológiailag könnyen lebomló formula felhasználásával készül, ezért az emberek mellett a természetre nézve is biztonságos. Nem terheli sem az egészségünket, sem az élő környezetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2115907906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása