GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA
2020. augusztus 11. írta: persica

GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA

Limited edition

A Ház népszerű illata gyűjtő kiadásban, új színpompás üvegben jelenik meg a modern érzékiség jegyében.  

A tavasszal újjáéledő természet zabolátlan szépsége ihlette a limitált kiadásban megjelenő új Gucci Flora Gorgeous Gardenia illat üvegének dizájnját és csomagolását a levendula különféle színárnyalatait megidézve. 

Az intenzíven nőies illat a frissen nyílt gardénia légiességét és a teljességükben pompázó kinyílt virágok gazdag illatát ötvözi.  A Gucci Flora Gorgeous Gardenia a hiteles és lenyűgöző nők illata. Az illat ragyogó piros bogyós fejjeggyel indít, majd kibontakozik a gazdagon illatozó szívjegy. A fehér gardénia szirmok bársonyos puhaságát még intenzívebbé teszi a frangipani virág krémes melegsége, az alapban pedig a patchouli és a barna cukor élvezetes elegye kényeztet. 

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia modern érzékiséget árasztó illatát a levendula színárnyalataiban pompázó, limitált kiadásban megjelenő nem áttetsző illatüveg rejti, amely vizuális megjelenésével természetes vitalitást sugároz.  A hatszögű flakon ragyogó színt kapott, a levendula tökéletes kontrasztot alkot a fekete Gucci felirattal és az elegáns kis fekete masnival. A Gucci Ház hires Flora mintája ihlette az illat levendula színű, színpompás virágokkal díszített kartondobozát. A csodaszép virág és különleges rovar motívumok Vittorio Accornero nevéhez fűződnek, aki Grace Kellynek, Monaco hercegnőjének alkotta meg az első Flora mintát 1966-ban. A mintázat a Gucci egyik alap kifejeződése, az új élet, nőiesség és érzékiség szimbóluma. 

A modern és klasszikus szépséget ötvöző limitált kiadás a teljes Gucci Flora illatcsalád felvonultatásával jelenik meg a 2020-as új reklámkampányban, amely a francia művész páros, Pierre et Gilles alkotása, és az általuk előszeretettel alkalmazott utánozhatatlan fotó-festmény hibrid stílusban készült. A francia művész páros egyedi ikonográfiai, művészettörténeti és popkultúrális utalásokkal fűszerezett fantasztikus vizuális környezetet teremtett. Unia Pakhomova Gucci modellt indák és halvány színárnyalatban pompázó rózsák veszik körül, régmúltat megidéző környezetben. Csipkés, gyöngyökkel díszített pasztellárnyalatú ruhát visel és tenyerében tartja az eredeti illatot. Egy másik fotón a teljes illatcsaládot láthatjuk egy különleges szürke kőoszlopra helyezve, míg a 2020-as limitált kiadás egy fehér oszlopon nyugszik finom pink háttérrel, amelyet ragyogó apró izzósorok világítanak meg és visszafogott színárnyalatú virágkompozíciók díszítenek.   

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a douglasshop.hu oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr816128876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása