Az új chloé signature
2020. szeptember 07. írta: persica

Az új chloé signature

A chloé márka újragondolja a védjegyeként jól ismert eau de toilette illatot, mely most még merészebb és hangsúlyosabb. Egy klasszikus, újragondolva. az újraértelmezésen túl, ez egy teljesen új felfedezés. 
A legutóbbi rose tangerine illatot sidonie lancesseur és michel almairac parfümőrök álmodták meg. ahogy mindig, az illat most is hordozza a chloéra oly jellemző emblematikus jegyet: a ragyogó, friss, makulátlan rózsát, ami szerves része a márka illat identitásának.  

A rose tangerine illatnál a különleges rózsa jegy váratlan gyümölcs ihletésű fordulatot vesz: az élénk, napfényes mandarin esszencia ragyogással tölti meg az illatot, míg a határozott fekete ribizli zöldellő felhanggal erősíti karakterét. a cédrus és a fehér ámbra alap megőrzi a modern, kortárs eleganciát. az eau de toilette a nőiesség kifejezése, ami felszabadultabb és öntudatosabb, mint valaha.

Rose tangerine
Az új illatjegyeket tükrözve az ismert chloé üveg új színeket ölt: narancs-rózsaszín sűrűn bordázott szalaggal illeszkedik az illathoz. az üveg egyedi formája változatlan marad, bordázott mintájú üveg – előidézve a chloé-ra oly jellemző napsugarasan redőzött pliszéket –, továbbá ovális kupak és kézzel készült fém plakett jellemzi. 

Lucy boynton testesíti meg a chloé szabad szellemiségét
Egy új történet, egy új múzsa. a brit származású színésznő, lucy boynton szépségével, fiatalos frissességével és bájával testesíti meg mostantól a chloé eau de toilette spontán, szabadlelkű karakterét. inspiráló személyisége is ragyog: van valami kis apró különlegesség benne, ami tökéletesen harmonizál a chloé márka lelkületével.

Ez az én védjegyem. chloé vagyok.

there's a rainbow
in your smile
when you're mellow
when you shine

Ez a néhány szó, ami az új chloé eau de toilette kampányfilmben elhangzik – az elektronikus duó, a the blaze egyik slágerének, a breath című dalának részlete. az egyik zenekar tag, jonathan alric rendezte a kampányt. a dal filmzeneként szerepel, ahogy lucy boynton megmutatja, mit jelent az, hogy „légy önmagad”.

A filmben boynton táncolva és nevetve tűnik fel. a saját ritmusa szerint él. szédítő látványokban jelenik meg: egy magas fa ágaira telepedve, vagy egy szikla szélén ülve, a tengerre nézve. saját szabadságát választja, stílusát teljes mértékben magáénak tekintve. saját intuíciói, érzelmei és érzékei vezérlik.

Őszinte, boldog, valódi pillanatok sorozatát éli meg, amely bemutatja a chloé nő természetes szépségét.

Tökéletesen ragadja meg ezt a chloé szellemiséget fekete-fehér képeivel karim sadli fotós. a kép felfedi egy kimerevített pillanatban – ragyogó teste leplezetlenségével és pillantásával – lucy boyton valódi énjét. letisztultan és egyszerűen.

Megvásárolható lesz: Douglas, Müller, Marionnaud, Lovebrands.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2716193270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása