BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE
2020. október 08. írta: persica

BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE

Idén ősszel a BVLGARI MAN család egy ragyogó frissességet sugárzó új illattal egészült ki, a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE Eau de Parfummel, amely megtestesíti a megállíthatatlan férfiasságot a folyamatos nagyságra való törekvésben. 

A BVLGARI a világ egyik legmagasabb hegycsúcsára mászott fel, hogy megragadja a legfrissebb, legtisztább, mindent elsöprő friss levegőt – ami arra inspirál minket, hogy többet érjünk el.

A változás szelének átható momentuma a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE új illatban elevenedik meg.

A ragyogó fejjegyben lévő frissességet a boróka bogyó, a gyömbér és a muskátli aromája adja, amely felébreszt egy váratlan fás és erőteljes szívjegyet az ausztrál szantálfa, nőszirom és fehér ürömnek köszönhetően, tetőzve az intenzív és figyelemfelkeltő kristályos leszáradásban a pézsma akkordnak köszönhetően.

A BVLGARI márka is folyamatosan azon dolgozik, hogy hogyan tudna termékei előállításában még környezettudatosabb lenni, ezért üveggyártója 100% -ban megújuló energiaforrást használ, amely lehetővé teszi a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE palackgyártásából származó CO2 kibocsátás csökkentését. Továbbá az illat külső csomagolása igazolt, felelős forrásokból származó papír felhasználásával készül, hogy biztosítsák a teljes nyomon követhetőségét az egész ellátási láncban. 

Az illatot és a hozzá tartozó kiegészítőt keresd a Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6516232732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása