Kezeink is megérdemlik a kényeztetést!
2020. november 04. írta: persica

Kezeink is megérdemlik a kényeztetést!

NIVEA UREA+ Care Ápoló Krém

Mindannyian jól szeretnénk érezni magunkat a bőrünkben. De a szél és az időjárás, a fűtött terek száraz levegője és az agresszív tisztálkodó- vagy fertőtlenítőszerek, valamint az öregedés mind hatással vannak bőrünk egészségére.

Ilyenkor a bőr természetes védekezőképessége komoly megpróbáltatásnak van kitéve. Ha nem ápoljuk megfelelően, elveszíti a nedvességmegtartó képességét és kiszárad.

A nagyon száraz, stresszes bőr tipikus tünetei érezhetők és láthatók. A bőr viszket, feszül, megrepedezhet és csúnya is lehet. A nagyon száraz bőr különleges odafigyelést igényel.

Mégis mi lehet a megoldás?

NIVEA UREA+ Care Ápoló Krém.

A legújabb univerzális krémünk különlegesen gazdag formulája 72 órán át tartó intenzív hidratálást nyújt, 5%-os urea és dexpanthenol tartalmának köszönhetően pedig hatékonyan regenerálja a nagyon száraz repedezett bőrt és a különösen igénybevett területeket.

A gazdag textúrájú ápoló krém nagyon száraz bőrre lett kifejlesztve, mégis zsíros utóérzet nélkül szívódik be a bőrbe. 5%-os urea tartalmával hatékonyan regenerálja a repedezett bőrt és az olyan különösen igénybevett területeket, mint például a könyök és a kézfej, de használható egyéb testrészeken is. Az urea a test által eredendően termelt, nedvességtartalom-szabályozó anyag, melyet a bőr természetes hidratálójaként tartanak számon. Gondos és hatékony ápolással a puha bőrért.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7316274108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása