Erre vártak a gasztrorajongók!
2021. január 07. írta: persica

Erre vártak a gasztrorajongók!

Meleglevegős sous vide funkcióval egészül ki az LG InstaView portfóliója

Az LG legújabb prémium konyhai berendezéseinek új sütési módja minden korábbinál könnyebbé teszi az ínyenc ételek otthoni elkészítését 

Az LG Electronics (LG) a 2021-es CES kiállításon mutatja be új, meleglevegős sous vide (avagy szuvid) funkcióval kiegészített InstaView® termékkínálatát, amely megváltoztatja az otthoni ételkészítés ma ismert menetét. A teljeskörű sütési megoldás tartalmazza az LG forrólevegős Air Fry sütési technológiáját, az InstaView sütőajtót, illetve olyan okos funkciók egész sorát, melyekkel az otthoni sütés-főzés egészségesebbé és kényelmesebbé válik.

Az innovatív, meleglevegős sous vide funkciónak köszönhetően ezek a stílusos konyhai berendezések minden alkalommal tökéletesen készítik el az ételeket, így azok úgy néznek ki és olyan ízűek, mintha egy profi séf alkotta volna meg őket. Az alacsony hőmérséklet és a légáramlás precíz szabályozása, valamint a vákuumcsomagolás révén az ételek maximálisan megtartják ízüket és aromáikat, így a fogások által nyújtott gasztronómiai élmény új szintre emelkedhet. Az LG meleg levegős sous vide megoldása — a megszokott szuvidálási metódussal szemben — vízfürdő alkalmazása nélkül képes folyamatosan fenntartani bármilyen, 38 és 96 Celsius fok közötti hőmérsékletet akár 48 órán át. Ennek eredményeként a fogások még konzisztensebbek lesznek, elkészítésük pedig kevesebb helyet igényel a konyhában.

Az LG InstaView technológiájának lényege, hogy a sütő belső világítása automatikusan felkapcsolódik, ha üvegajtajára kettőt koppintunk, így a sütés folyamata könnyen szemrevételezhető. Az EasyClean funkció révén könnyedén és kényelmesen, vegyszerek használata nélkül tartható tisztán a sütő és a főzőlap*, pusztán a tiszta víz erejével, mindössze 10 perces tisztítási idővel. A portfólió megkapta az LG ProBake konvekciós technológiát is, amely előmelegítés nélkül tesz lehetővé gyors és alapos sütést, miközben a forrólevegős Air Fry sütés az olajban sütéshez képest lényegesen kevesebb zsiradék felhasználásával is ízletes sült ételek elkészítését teszi lehetővé.

A még nagyobb felhasználói kényelmet szolgálja továbbá az is, hogy az LG termékek a Google Assistant és Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel felszerelt okoshangszórókon keresztül, a ThinQ™ alkalmazásban vezérelhetők és felügyelhetők. Ez nem minden, hiszen az LG olyan partnerei, mint a SideChef, az Innit, a Drop és a Tovala alkalmazásaiban megtalálható több száz könnyen elkészíthető recept mindig hasznos inspirációt kínál. Miután a felhasználó kiválasztott egy receptet, az alkalmazások elküldik a főzési instrukciókat a sütőnek, amely ezek nyomán beállítja a megfelelő főzési módot és hőmérsékletet. A Drop alkalmazással és egy okos Thermomix eszközzel a házi pizza elkészítése gyerekjáték, hiszen a mixer beállításait a ThinQ vezérli, az LG InstaView sütők pedig az automatikus előmelegítésért felelősek, így amint rákerülnek a kinyújtott tésztára a feltétek, már mehet is a sütőbe. A Nestlé, a Kraft Heinz és más ismert márkák fagyasztott készételeinek felmelegítése pedig nem is lehetne egyszerűbb, hiszen csak arra van szükség, hogy a Scan to Cook funkcióval beszkenneljük a termék vonalkódját.

Az új termékkínálat az LG mesterséges intelligencia alapú terméktámogatási megoldásával, a Proactive Customer Care-rel érkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók csupán az okostelefonjuk és a ThinQ alkalmazás segítségével hosszú éveken át megőrizhetik a kompatibilis LG berendezések optimális teljesítményét és hatékonyságát.

„A 2021-es LG InstaView termékcsalád a leginnovatívabb sütés-főzési technológiáinkat egyesíti, melyek bemutatását izgatottan várjuk a januári CES kiállításon” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Biztosak vagyunk abban, hogy a vízfürdős megoldáshoz képest a felhasználók könnyebbnek és kényelmesebbnek tartják majd a meleglevegős szuvidálást, de az igazi különbség abban lesz majd, hogy az így készült étel mennyivel finomabb.”

A termékek funkciói és elérhetősége régiónként eltérhet. A meleglevegős sous vide megoldást alkalmazó, 2021-es LG InstaView termékkínálatot az LG virtuális kiállítóterében, a január 11-én kezdődő CES kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők.

* A főzőlap EasyClean funkciója csak a gázüzemű készülékek esetében érhető el.

LG Electronics: Az LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) az elektronikai termékek egyik legjelentősebb szállítója és technológiai megújítója, amely világszerte 140 helyen több mint 70 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 2019-ben 53 milliárd dolláros (62,3 ezer milliárd koreai wonos) éves forgalmat ért el globális szinten. Az LG öt üzleti területen – szórakoztatóelektronika, mobilkommunikáció, háztartási elektronikai és légkondicionáló megoldások, járműalkatrészek valamint üzleti megoldások – végzi tevékenységét, és a világ egyik vezető televízió-, hűtőszekrény-, légkondicionáló-, mosógép- és mobilgyártója. További hírek és információk a www.LGnewsroom.com címen érhetők el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9916376660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása