Ne csak a tested, a bőröd is legyen "fit"!
2021. február 09. írta: persica

Ne csak a tested, a bőröd is legyen "fit"!

Mivel rendszeresen sportolok, és heti 3-4 alkalommal futok is, elengedhetetlen számomra, hogy megfelelő minőségű, a fittséget elősegítő, illetve a sportolás után hidratáló, feszesítő vegán bőrápoló termékeket használjak.

A mai rohanó világunkban az egészség és a fittség megőrzése kiemelten fontos szerepet kap sokunk életében. De a sportolás mellett nem mindegy, hogy mit használunk az edzések után bőrünk ápolására.

Az utóbbi hetekben kipróbáltam a Ziaja Baltic Home Spa fit termékcsaládját, mely az egészséges, fitt életmódhoz tartozó, egzotikus mangó illatú bőrápoló termékekből áll.

Vegyük is sorra, a Baltic Home Spa fit termékeket: 

A sporttevékenység előtt a Ziaja Baltic Home Spa fit hidratáló testszérummal kentem be a lábaimat, az illata mennyei, intenzív mangó, mely szinte a nyarat idézi, és jól is esik ebben a zord hideg időben… viszont ami számomra az illatánál is fontosabb, hogy koncentrált feszesítő formulájának köszönhetően napi szinten használhatom, bár a sportolás alkalmával a feszesítő hatása aktívabb, ezért én inkább csak ekkor használom.

Nekem ebben a formában vált be, hiszen a feszesítő kezelés egyesíti a nyirokáramlás javítását, a vér mikrokeringését, a bőrfelszín energiájának javítását és a termék felszívódásának fokozását. A feszesítő kezelés javítja a bőr húzódását, szilárdságát, rugalmasságát és megelőzi a cellulit kialakulását. A termék krém-gél állagú, nem hagy zsíros réteget a bőrön. 

Tudtad, hogy a Hidratáló, feszesítő és kondicionáló termékek elősegítik a testmozgás utáni tökéletes testápolást és relaxációt?

A Baltic Home Spa fit termékeket úgy fejlesztették, hogy azok elősegítsék az edzés utáni tökéletes testápolást. Baltic Home Spa fit segít a test formálásában, valamint teljes körű testápolást biztosít.

A mangó egyedülálló aromájával a termékek kellemes frissességérzetet biztosítanak. A friss levegőn töltött kellemes tevékenységek arra buzdítanak, hogy fordíts több időt önmagadra, jólétedre, távol az élet rohanásától.

Edzés után természetesen irány a fürdőszoba, egy hamisítatlan, otthoni SPA élménnyel, a Baltic Home Spa fit glicerines testradír jóvoltából. A testradír makrogranulátumokat tartalmaz, egzotikus mangó illata pihentető élményt nyújt érzékszerveidnek, a bőröd bársonyosan simává és puhává varázsolja, és tényleg jól eső érzés felfrissülni a szabad levegőn való futás után. A glicerines testradírt napi használatra is ajánlom, mert intenzív feszesítő hatással bír, és könnyű, koncentrált összetételű termék.

Az arcbőröm sem marad kényeztetés nélkül, a Baltic Home Spa fit hidratáló és oxigenizáló arckrém light formulával, kék fény elleni védelemmel, óceáni algával biztos védelmet nyújt az arcbőrömnek. Ami nekem különösen tetszik, hogy pumpás kiszerelésben kapható a termék, így kényelmes, sőt, a táskámban is elfér, ezért viszem is magammal napi szinten.

A termékek hatóanyagairól:

Koffein: antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, serkenti a mikrokeringést, elősegíti a karcsúsodást

Füge kivonat: Ficus carica extract, Poliszaharidokat, természetes savakat, mikroelemekt és vitaminokat, A, B és C vitamint tartalmaz. Hidratál, nyugtat, regenerál. Javítja a bőr és a haj állapotát

Szilícium és alginsav: barna algaból származik. Ránctalanító, hidratáló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Szerves szilíciummal kombinálva simítja, feszíti és regenerálja a bőrt glikozaminoglikánok hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek. Fenntartja a bőr megfelelő szilárdságát és rugalmasságát erősíti a bőrvédő gátat

Illipe vaj: amelyet a Borneo szigetén növekvő Shorea stenoptera fa magjából nyernek. Zsírsavakban gazdag, hidratálja és puhítja a bőrt

A mangó intenzív, finom illatával, élénk sárga színével szinte már a nyarat idézi... ezért külön jól eső érzés most a hidegben történő futások után egy meleg fürdő, a mangó illatú testradír, majd a hidratáló testszérum. Az arcbőrömet sajnos a hideg jól megviseli (szinte csak az nincs fedve futás közben) és külön jól eső érzés az arcbőrömnek, hogy az arckrém javítja az arcbőröm tónusát, frissíti és tonizálja azt.

Természetesen ha nem is sportolsz intenzíven, akkor is érdemes kipróbálnod a Ziaja Baltic Home Spa fit termékeit, hogy megtapasztalhasd a "fit" élményt, a mangó varázslatos illatával :)

A termékeket megtalálod a www.ziajashop.hu oldalon.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2616421046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása