Very Good Girl Eau de Parfum
2021. március 05. írta: persica

Very Good Girl Eau de Parfum

Carolina Herrera a Good Girl illatcsalád legújabb tagjával, a fényűző és meglepő Very Good Girl Eau de Parfummel folytatja a modern nőiesség felderítését.

Ahogy az elmúlt évek társadalmi változásai bizonyítják, a nőiesség bármit magába foglalhat. Finomság és erő, intelligencia és szépség, határozottság és empátia nem zárják ki egymást. Ezek a kortárs kódok, és a női lét szépsége pont ezek sokoldalú, kiszámíthatatlan természetében rejlik. A Very Good Girl egy új illatkaland, meglepő csavarral a közepén: míg az illatcsalád korábbi termékei a jázmin vagy a tonka bab elsöprő erejére építettek, ez az új Eau de Parfum az illat alapjegyét hangsúlyozza, erejét a különleges, új alakban megjelenő rózsára alapozza.

Rózsa és vetiver: idilli ellentétek

A Very Good Girl egy virágos gyümölcsös illat. A játékos, huncut vad ribizli indítja ezt az aromás utazást, amit később az egzotikus licsi magabiztossága tesz teljessé.

Ezen a ponton bontakozik ki a rózsa egyedi, titokzatos illata. A parfümkészítés egyik legfontosabb nyers hozzávalójaként már rengeteg formában használták. Mindenre kiterjedő, csábító, különleges illata aduász minden parfümkészítő kezében. Louise Turner is pontosan erre a titokzatosságra épített, amikor megalkotta a Good Girl univerzum legújabb fejezetét. A rózsa krémes, púderes jegyei előtérbe kerülnek és a világ legcsábítóbb piros rúzsának tüzes, selymes, érzékeny romantikájával hódít.

Szükségtelen megmagyarázni a legfényűzőbb hozzávaló felé érzett vonzalmunkat, és nem szabad elfelejtenünk, hogy míg Louise Turner is erre épít, ő bizony nem konformista. A Very Good Girl fátyolos hátterét nem más, mint vetiver adja, amely nyers fás illatokra emlékeztet és inkább férfi parfümökben van jelen. Vetiver a Bad Boy kulcseleme például, de a Good Girl Supreme-ben is használták, hogy meglepő és modern kontrasztot alkossanak a parfüm másik fontos elemével, a meleg vaníliával.

Az eredmény egy virágos illat, amely kiemeli a hozzávalók természetes szépségét, anélkül, hogy lemondana a kreativitásról. Carolina Herrera alapelve, miszerint „A divat fejlődés, nem forradalom”, erre az új illatra is tökéletesen jellemző. A rózsa pont olyan újszerűen, modern esztétikával hat, mint ahogy Wes Gordon modernizálja az időtlen selymet és bőrt a márka ruha kollekcióiban. Így a Very Good Girl nem csak érzéki utazás, hanem egy illat, amely kész meghódítani a modern világot.

A vágy új tárgya

Lehetetlen a Good Girl-ről beszélni anélkül, hogy megemlítenénk az elképesztően magas tűsarkúra emlékeztető üveget. Az ellenállhatatlan formába csomagolt parfüm a vágy tárgya az egész világon 2016-os megjelenése óta. A Very Good Girl üvege az eredeti üvegcipő modern újragondolása. Az egyedi belső lakkozás piros, amely a Carolina Herrera divatház emblematikus színe és ami meghatározza mind a ruhakollekciókat, a kiegészítőket és a sminkszetteket is. A szenvedély és joie de vivre klasszikus szimbóluma itt eleganciát, kifinomultságot és szépséget hoz, amellyel a parfüm a legtipikusabb Good Girl és a legtipikusabb Carolina Herrera termékké válik.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, és a kiemelt magán parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3816450938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása