Személyre szabott fényvédő csomagok az Eucerintől
2021. április 07. írta: persica

Személyre szabott fényvédő csomagok az Eucerintől

A márka összeállításaival idén is biztonságban tudhatod a bőrödet

Te is vágyakozva várod minden évben, hogy előbújjanak az első napsugarak, majd be sem lehet csalogatni a szabadból?

Legyen szó home office-ról a teraszon vagy a kertben, esetleg túrázásról, a téli bekuckózás után mindenki számára jóleső érzés lehet bármilyen szabadtéri időtöltés. Ilyenkor a napsütés többek közt serkenti szervezetünk D-vitamin termelését, erősíti immunrendszerünket és pozitívan hat közérzetünkre is. Az áldásos hatásai mellett azonban nem szabad elfeledkeznünk a károsakról sem, tehát kiemelten fontos figyelmet fordítanunk a hatékony fényvédelemre: így akár elkerülhetjük a napégést, bőrünk idő előtti öregedését, a hiperpigmentációt és csökkenthetjük a bőrrák kialakulásának esélyét. A patikákban már elérhető Eucerin Sun összeállítások idén is hű társaid lesznek a fényvédelemben, hogy Te gondtalanul élvezhesd a napsugarakat.

„Az UV-sugárzás, különösen az UVA-sugarak minden nap, az egész év során jelen vannak - télen és nyáron, felhős és napsütéses napokon egyaránt, ezért főként az arcbőr fényvédelméről kell gondoskodnunk a mindennapos bőrápolás során. Az UVB-sugarak ingadoznak a nap folyamán, ám délben a legerősebbek. Összességében nélkülözhetetlen, hogy arcunkat és testünket egyaránt védjük az UVA- és UVB-sugarak negatív hatásaitól. Ez különösen fontos a gyermekek esetében, hiszen az ő bőrük sokkal vékonyabb és érzékenyebb, így hajlamosabb a napkárosodásra, mint a felnőttek bőre.” – mondta el a téma kapcsán Laczkó Csaba, az Eucerin márka Brand Managere.

Az Eucerin Sun termékcsalád idei összeállításai segítenek abban, hogy biztonságban tudd magad és szeretteidet egyaránt a napsugárzás káros hatásaitól, sőt a napozás utáni ápolásra is kínálnak lehetőséget:

A napallergiásoknak javasolt csomagban a Sun Allergy Protect napallergia elleni krém-gél hatékonyan védi a fénykiütésre hajlamos bőrt, ugyanis a PLE (ún. kiütés, vörös duzzanatok, a bőrön megjelenő hólyagok) már 20 perc tűző napon való tartózkodás után jelentkezhet. Alkalmazható arcra és testre egyaránt. Jó hír, hogy a vízparton sem kell aggódnunk védelmünk miatt, a vízálló formula erről is gondoskodik. Napallergiásként fokozottan tanácsos figyelmet fordítani bőrük utóápolására, ebben segítségükre van a licochalcone-t tartalmazó Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél. Hűsít és csökkenti az irritációt, sőt amennyiben a sűrű napon tartózkodás előtt 2 héttel elkezdjük a napi használatát testápolóként, akár a napallergia tüneteit is megelőzhetjük vele.

A minden bőrtípusra alkalmazható Sun Photoaging Control naptej testre és napozókrém arcra való termékeit tartalmazó csomag bárki számára remek választás lehet, hiszen egy igazi jolly joker összetevő is megtalálható bennük, ami nem más, mint a hialuronsav. Remek vízmegkötő tulajdonsága miatt hozzájárul a bőr rugalmasságának megtartásához, támogatja a bőrregenerációt és erősíti a bőr természetes védőrétegét, sőt még a ráncokat is láthatóan csökkenti.

Az arcon megjelenő sötét foltok a hiperpigmentáció legszembetűnőbb jelei. Ha valaki ilyen problémával küzd, előfordul, hogy nem szívesen fokozza azt napozással: nekik ajánljuk a Sun Pigment Control napozó fluid arcra való termékét, mely a benne található thiamidol hatóanyagnak köszönhetően könnyedén veszi fel a harcot a sötét foltokkal. Hogy minden testrészünk biztonságban legyen a napsugaraktól, használjuk a testre kifejlesztett Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptejet, melyet szintén megtalálunk a csomagban.

A kisgyermekes családok védelmére is készült egy hatékony összeállítás. A Sun Sensitive Protect Gyermek naptej kifejezetten a legkisebbek számára lett kifejlesztve. Nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napégés, valamint a maradandó bőrkárosodás ellen. A felnőttek pedig bátran használhatják a Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptejet, hiszen gyorsan beszívódik, ráadásul érzékeny vagy akár atópiás bőrön is alkalmazható.

Te már megtaláltad a hozzád illő csomagot?

Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 + Eucerin Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél INGYEN

A napallergia elleni krém-gélt kifejezetten a napallergiára – például a fénykiütésre – hajlamos bőr számára fejlesztették ki. Kiváló minőségű fényvédő arcra és testre, védelmet nyújt a napallergiával és a napsugárzás károsító hatásaival szemben. A nem zsíros és nem ragacsos formula gyorsan beszívódik és vízálló. A Kifejezetten az Eucerin számára kifejlesztett illatanyagot tartalmaz. A napozás utáni krém-gél innovatív antioxidáns védelmi hatóanyaggal rendelkezik, mely semlegesíti a szabadgyököket – a túlérzékenységet és az allergia legfőbb okozóit. A formulában levő licochalcone A nyugtatja a bőrt és támogatja a regenerációt.

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF50 + Eucerin Sun Photoaging control napozókrém arcra FF50 INGYEN

A naptej minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is. Az extrakönnyű fényvédő azonnal beszívódik, és a bőrt egyenletesebb megjelenésűvé, valamint frissebb érzetűvé teszi. A mindennapos használatra szánt arckrém minden bőrtípuson megállja a helyét. A mindkét termék formuláját gazdagító rövid- és hosszú láncú hialuronsav láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon, dekoltázson, karokon és a vállakon, valamint segít megelőzni a napfény okozta öregedést.

Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50 + Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 INGYEN

Az extra könnyű naptej testre kifejlesztett fényvédő, mely nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Atópiás bőrre is használható. A készítmény azonnal beszívódik a bőrbe. Az arcra való napozó fluid olyan mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Rendszeres használat esetén idővel láthatóan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.

Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50 + Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 INGYEN

A kifejezetten gyermekek számára készült naptej nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napégés, valamint a maradandó bőrkárosodás ellen. A fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formula illatanyagmentes és extra vízálló. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az extra könnyű naptej kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az atópiás bőrt is.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2116493296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása