Szeretlek, Anya!
2021. április 19. írta: persica

Szeretlek, Anya!

Bársonyos, simogató illatok Anyáknapjára!

Anya: egyszerű, rövidke szó, de mennyi jelentéssel! 

Melegség, szeretet és biztonság - ezek az érzések olyan ajándékok, amelyeket egy anya naponta boldogan ad.

Minden évben, május első vasárnapján eljön ideje, hogy mi is viszonozzuk az édesanyák odaadását. 

Legyen idén az ajándék a meleg tavaszi napokra emlékeztető illat, ami nyugalmat és egyensúlyt kölcsönöz nekik. Bemutatkoznak az s.Oliver lágy, virágos illatai.

Tökéletes társak minden anyának!

Illatos boldogság 

Az s.Oliver SO PURE Women illata gyengéden olvad össze a bőr illatával. Jó közérzet és egyszerűen csodálatos illat - ehhez segítenek hozzá a fejillatban a pezsdítő citrus-jegyek, amelyekhez a zöld borostyán és az alma gyümölcsös frissessége társul. Ezt egészítik ki a lágy kasmírfába ágyazott virágszirom felhangok. Meleg ambroxánt és a fás felhangokat sejtető alap kerekíti le a bársonyos illatot.

Laza harmónia

A nőies kompozíció a mandarinos-rebarbarás jegyekkel könnyed, kecses elevenséget hordoz magában, ezt követően pedig elmerülünk az elragadó gyöngyvirágból, jázminból, ibolyából és lédús őszibarackból álló, virágos szívillatba. Az intenzív pézsmából, valamint szantálfából és keleties ámbrából álló alapillatok teszik teljessé az illatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5516506640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása