Kényeztető ajándékötletek anyák napjára az Yves Rochertól
2021. április 28. írta: persica

Kényeztető ajándékötletek anyák napjára az Yves Rochertól

Május első vasárnapja anyák napja, még nem késő beszerezni a meglepetéseket. Ha a csokor virág mellé szívesen megajándékoznád anyukádat egy kis kényeztetéssel, segítünk a választásban.

Érzéki illat

Az Yves Rocher Quelques Notes d'Amour illata, ahogy a neve is mutatja, a szerelem illata.  A damaszkuszi rózsa lágyan gyümölcsös és az élet fájának is nevezett Guajakfa füstös illatának keveréke, amely a vanília illattal kiegészülve válik egy könnyed, virágos és érzéki illattá. Nem tolakodó, igazán finom, nőies illat.

Környezetbarát kényeztetés

Levendula, vanília, lótusz, málna, mangó, olíva, gránátalma – bármelyik illatot is választod az Yves Rocher tusfürdőkoncentrátumai közül, nem fogsz mellé lőni. Egy mogyoróméretű mennyiség is elegendő belőlük és még a környezetért is teszel érte: az Yves Rocher ugyanis azt vállalta, hogy minden flakon eladás után elültet egy fát.

Gyengéd a hajhoz és bolygóhoz

A ragyogást adó samponkoncentrátum hatékony formulája megadja a hajnak azt a gondoskodást, amire igazán szüksége van. Innovatív formulájának köszönhetően a 100 ml-es kiszerelés 30 hajmosásra elegendő, így könnyen felveszi a versenyt 300 ml-es társaival.  98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, nincs benne tartósítószer, parabén és színezék.  A tubus újrahasznosítható és maga is újrahasznosított anyagból készült.

Csodaszérum érett bőrre

Kinek előbb, kinek később, de idővel mindannyiunk bőre öregedésnek indul, homlokunk, nyakunk, arcunk ráncosodni kezd. Szokták mondani, hogy akinek ráncos az arca, az igazán él, hiszen ezek a vonalak élményeink lenyomatai. Nincs olyan csodaszer, ami örökre eltüntetné őket, de az a jó hírünk, hogy vannak csodaszerek, amelyek segítik lelassítani a bőröregedést. Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9316515938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása