AZ ÉV legszebb időszaka a NIVEA NYÁRI újdonságaival
2021. június 11. írta: persica

AZ ÉV legszebb időszaka a NIVEA NYÁRI újdonságaival

A ragyogó, napsütéses évszak, amelyet már annyira várunk, mindjárt megérkezik. Biztosíts megfelelő védelmet a bőrödnek az első sugarak megjelenésétől kezdve és őrizd meg a frissességed! Itt vannak a NIVEA új napozó és bőrápoló termékei!

Napbarnított bőr – tekintettel a bőr és a bolygó igényeire

Az UV-sugarakkal szembeni bőrvédelem nem csak nyáron aktuális téma. Mivel a napsugarak egész évben károsak, intenzív bőrvédő ápolásra van szükség, amely tiszteletben tartja a bőr igényeit.

Éppen ezért bemutatjuk a megújult, innovatív NIVEA SUN Protect & Moisture termékcsaládot, amely azonnal véd az UVA és UVB sugaraktól, 48 órán át hidratálják a bőrt, és tökéletes egyensúlyban működnek a bőr saját mikrobiomjával is. Ezenkívül az ápoló formula védi a bőrt az idő előtti öregedéstől, megakadályozza a nedvességvesztést és vízálló.

Mivel nem csak a bőrünkkel, hanem a bolygónkkal is törődünk, odafigyelünk a fenntarthatóságra is. A NIVEA SUN Protect & Moisture naptejek oktinoxáttól, oxybenzontól és oktokriléntől mentesek, valamint nem tartalmaznak mikroműanyagot sem. Így nem csak a bőröd számára kíméletesebbek, de a vízbe kerülve nem károsítják azt és az élővilágot sem. Ez összhangban van a Hawaii-on érvényes – Hawaii Reef Bill – előírásokkal, amelyek tiltják olyan UV-szűrők használatát, amely káros hatással vannak a mélytengeri környezetre és a korallzátonyokra.

És ez még nem minden! A pumpás flakonok 95%-ban, a kupakok kb. 48%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. 

Az UVA és UVB szűrőkkel ellátott vízálló napozó azonnali védelmet nyújt a napégés ellen és 48 órán át hidratál. Nem károsítja a bőr mikrobiomját miközben természetes védőréteget képez a bőrön. Összetevőiben a bolygót is óvja: 82%-ban biológiailag lebomlik.

Protect & Moisture Szórófejes Naptej FF50+

Shine Control Napozó Arckrém FF30

Az arcbőr vékonyabb, és hajlamosabb a károsodásra. Arcunk gyakrabban van kitéve a napnak, mint testünk más részei. Minden nap, legyen kint felhős és hideg, vagy napsütéses, meleg idő. Ezért különleges védelmet igényel. A hidratáló és mattító hatású napozó arckrém akár minden napi használatra is alkalmas. Segít megelőzni a napsugárzás okozta idő előtti öregedést. Könnyű formulája gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy ragacsos érzést maga után. Rendkívül erős Ultra Spektrum védelemmel. Véd az UVA/UVB okozta bőrkárosodástól és a kék fény okozta idő előtti öregedéstől. Szemészek és bőrgyógyászok által ellenőrzött formula.

Feszes és ragyogó bőr napsütés nélkül is  

Nem elég csak beleférni a fürdőruhába! Jól is kell mutatni benne!  Csupán tíz nap kell ahhoz, hogy bőröd feszesebbé és barnábbá váljon. A Q10 koenzim feszesíti, regenerálja, puhítja és hidratálja a bőrt és napsütötte megjelenést biztosítanak.

Napozás utáni nyugtató bőrápolás

A Napozás utáni Sensitive Krém-gél egy gyorsan felszívódó, azonnali nyugtató hatású napozás utáni zselés állagú krém, mely akár 48 órás hidratálást biztosít bio aloe verát és antioxidánsokat tartalmazó formulájának köszönhetően. Nyugtatja és ápolja a napozásnak kitett bőrt. Érzékeny és napallergiára hajlamos bőrűeknek kifejezetten ajánlott. Napozás utáni Sensitive Krém-gél

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6716589502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása