Prada Luna Rossa Ocean
2021. augusztus 30. írta: persica

Prada Luna Rossa Ocean

A kifinomult frissességet felfedő Luna Rossa Ocean illat szenvedélyes utazásra hívja érzékszerveinket, az érzékiség és férfiasság szimbóluma. A bátor férfiak jelképe, akik nyitottak az új lehetőségekre. Uralják a legmodernebb és legprecízebb technológiákat, melyek tökéletes összhangban vannak a természettel. 

Az illat a bergamott friss esszenciájának és bőr akkordok egy kontrasztos keverékével nyit. Az illat szívében megbabonáz az írisz abszolútum érzéki illatjegye és a zsálya esszencia. Az illat alapjegyei között a vetiver esszencia és tonkabab jegyek egy ellenállhatatlan, férfias, magával ragadó hatást alkotnak. 

Az illat üvegét, mely a kifinomultság és az elegancia megtestesülése, a Prada divatház jellegzetes elemévé vált, ikonikus vörös vonal gazdagítja. A kék intenzív árnyalatai az óceán rejtélyes, vonzó mélységének és a tenger felszínén megcsillanó fénynek a szimbólumai. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5916675254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása