Viszlát, sötét foltok!  Hello, ragyogó bőr!
2021. augusztus 30. írta: persica

Viszlát, sötét foltok! Hello, ragyogó bőr!

NIVEA Luminous630®

Az egyenetlen bőrszín és a sötét foltok sokunkat érint szerte a világon. Vizuálisan éveket adnak hozzá a korunkhoz és nem könnyű megszabadulni tőlük. A NIVEA márkának azonban van egy remek megoldása, amely láthatóan működik: az új Cellular Luminous630® termékcsalád. Fedezd fel az egységes és ragyogó arcszín titkát!

Hogyan keletkeznek a pigmentfoltok?

A hiperpigmentációt, avagy a bőrön lévő sötét foltokat a felhalmozódott melanin, vagyis a bőrünk színéért felelős bőrpigment okozza. Amikor felhalmozódik a bőrben, foltokat és egyenetlen bőrtónust okoz. Kialakulásukban számos tényező játszik szerepet: lehet genetikai hajlam, de a leggyakoribb ok a napsugarak és az UV-sugárzás bőrre gyakorolt hatása. Amikor a bőr napsugárzásnak van kitéve, automatikusan melanint termel, amely egyenetlenül színezhet, és ahogy öregszünk, úgynevezett "öregedési foltokat" okozhat. A hiperpigmentáció másik oka a hormonális egyensúlyhiány, például terhesség vagy menopauza alatt, illetve bőrgyulladás, például pattanások után is jelenhetnek meg foltok a bőrön.

A NIVEA megoldása

Az új Cellular Luminous630® termékcsalád tízéves kutatás eredménye. A NIVEA laboratóriumaiban – először sejttenyészeteken, majd 1000, minden bőrtípust képviselő önkénteseken – végzett szigorú tesztelés után a szakértők megtalálták azt a szabadalmaztatott összetevőt, amely igazán hatékony a sötét foltok biztonságos kezelésében és megelőzésében.

Hogyan működik?

A Cellular Luminous630® a melanin agglomerátumokhoz (pigmentfoltokhoz) vonzódik. A tirozináz enzim zárolásával csökkenti a melanin termelését annak magjában, ami kiegyensúlyozottabb pigmentációhoz vezet.

A Luminous630 sejtszinten működik, kettős hatással

1. A már meglévő pigmentfoltokra hat, világosítja őket és csökkenti a méretüket

2. Kiegyensúlyozza a melanin termelését, hogy megelőzze az új foltok kialakulását

Milyen hatásai vannak a Cellular Luminous630® termékcsaládnak?

Kimutatták, hogy már 4 hét után kevésbé látható a hiperpigmentáció. 8 hét után pedig a foltok intenzitása akár 50%-kal is csökkenhet. A termékek rendszeresen használata mellett folyamatosan javul a bőr kinézete és csökken a bőrszín egyenetlensége.

Könnyű és gyorsan felszívódó összetétele tartalmazza az egyedülálló, szabadalmaztatott Luminous630® komponenst. Hialuronsavat tartalmaz, amely újra aktiválja a sejteket, hogy saját hialuronsavat termeljenek, valamint E-vitamint, amely erős természetes antioxidáns. A magas és azonnal hatékony FF50 UV-szűrőkkel történő védelemnek köszönhetően megakadályozza a napfény okozta pigmentfoltok kialakulását és a bőr öregedését. Mattítja a bőrt és javítja a zsíros bőr okozta egyenetlen bőrszínt.

Könnyű és gyorsan felszívódó összetétele a legnagyobb koncentrációban tartalmazza a szabadalmaztatott Luminous630® komponenst. Hialuronsavat tartalmaz, amely újra aktiválja a sejteket, hogy saját hialuronsavat termeljenek, valamint E-vitamint, amely erős természetes antioxidáns.

REGGEL

Először tisztítsd meg az arcbőrödet, majd vidd fel a Cellular Luminous630® pigmentfolt elleni szérumot. Ezután jöhet a Cellular Luminous630® nappali krém.

ESTE

Az esti sminkeltávolítás után vidd fel az arcbőrre a Cellular Luminous630® pigmentfolt elleni szérumot.

Ajánlásunk: Luminous630® összetevőt tartalmazó terméket naponta legfeljebb négyszer használj.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3416675182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása