Jó illat, jó lelkiismeret
2021. október 25. írta: persica

Jó illat, jó lelkiismeret

Vegán illatok a Mäurer & Wirtz kínálatában

Fénykorát éli a vegán! Az állati eredetű termékekről való szándékos lemondás már nem csak a táplálkozásra terjed ki, a kozmetikai termékek esetében is egyre népszerűbbé válik. A november 1-én ünnepelt Vegán Világnap alkalmából betekintést nyújtunk abba, hogy mit is jelent a vegán receptúra, majd bemutatunk néhány illatot a Mäurer & Wirtz kínálatából, amelyek teljesen állati eredetű termékek nélkül készülnek.
 
A vegán életmód mára már egyáltalán nem különleges: számos területen a mindennapi életet és a normalitást jelenti és az egyik legfontosabb mérföldkő a békésebb és környezettudatosabb jövő felé vezető úton. Azok, akik mellette döntenek, gyakran az élet minél több területén szeretnék megvalósítani a veganizmust. Azonban nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő termékeket, és valóban biztosnak lenni abban, hogy az 100%-ig vegán. 

A szimbólum biztonságot teremt

 

Annak érdekében, hogy a fenntartható, de nem mindig vegán kozmetikumok között átláthatóságot biztosítson, a Mäurer & Wirtz mostantól saját, jól látható szimbólumával vagy felirattal jelöli meg a csomagoláson a vegán illatait. Az így megjelölt parfüm 100%-ban vegán receptúra alapján készül. Mentes az állati nyersanyagoktól és állati eredetű anyagoktól.
 
A vegán parfümök semmivel sem maradnak le a hagyományosak mögött, ezt olyan márkák számos illata bizonyítja, mint a 4711, a Betty Barclay és az s. Oliver. Bemutatunk négy parfümöt, melyek a vegán illatvilág sokféleségét reprezentálják: 

A klasszikus: 4711 Echt Kölnisch Wasser – 1792 óta a világ egyik leghíresebb illata, köszönhetően az összetéveszthetetlenül élénkítő és relaxáló hatásának.

Az intenzív illatélmény: 4711 Acqua Colonia Intense – Pure Breeze of Himalaya. Hosszan tartó, kristálytiszta illata tisztelgés a világ legmagasabb hegye előtt.

A magabiztosság illata: Betty Barclay Woman N°2. Tiszta, összehasonlíthatatlan érzékiség, amely hangsúlyozza a modern nő életérzését. 

A hiteles: s. Oliver Pure Sense Women & Men. Az ikerillat neked és neki – üde, friss illatkreáció. Valódi és természetes, ami hangsúlyozza a személyiséget.

Felelősség a máért és a holnapért #futurevalues by Mäurer & Wirtz

 

„Reduce (csökkentés) – Reuse (újrafelhasználás) – Recycle (újrahasznosítás) – Replace (helyettesítés).” A fenntarthatóság 4 R-je – a Mäurer & Wirtz vállalatnál komolyan veszik ezeket az értékeket. Az értékorientált termékfejlesztést megcélzó #futurevalues kezdeményezésének köszönhetően a parfümöket gyártó vállalat elkötelezte magát a föld véges erőforrásainak felelősségteljes használata mellett. A vegán parfümök gyártása és a választékuk jövőbeli bővítése ezért nemcsak jó illatot és jó lelkiismeretet jelent, hanem fontos lépést is a zöldebb jövő felé.

 

Vegán sokoldalúság

 

*Vegán illatok a csomagoláson vegán szimbólummal
**A 4711 ACQ alapillatok közül az összes vegán, kivéve a 4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg illatot.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4116734908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása