Pattanás – és foltmentes arcbőr a magabiztos megjelenésért
2021. október 25. írta: persica

Pattanás – és foltmentes arcbőr a magabiztos megjelenésért

Megoldás akne után maradt hiperpigmentált foltokra

A bőr állapota számos külső és belső tényező függvénye. Ilyenek például a szennyezett levegő, az UV sugárzás, valamint életvitelünk minősége is, amelyhez hozzá tartozik hogyan étkezünk, vagy mennyire stresszesek a mindennapjaink. Bőrgyógyászati kutatások allapján ezen okok miatt gyakrabban jelenhetnek meg pattanások, melyek után zavaró nyomok maradhatnak az arcon. Az Eucerin Dermo PURE termékcsalád legújabb fejlesztése az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum és az Eucerin DermoPure Protektív fluid SPF 30 együttes használatával jelentős eredményt érhetünk el a foltok eltüntetésében.

Sokan jóval az akut pattanások eltűnése után is akne utáni jeleket tapasztalnak, amelyek akár több évig láthatóak maradnak. Ilyen esetekben túlzott mennyiségű melanin halmozódik fel, ezt hívják gyulladás utáni hiperpigmentációnak. Körülbelül minden második ember tapasztal ilyen foltokat, felmérések alapján a serdülők 95% -át és a felnőttek 40% -át érinti ez a probléma, férfiak és nők egyaránt fogékonyak lehetnek erre.

Az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum lehetővé teszi, hogy legyőzze a pattanás utáni foltokat 3 kulcsfontosságú tényezővel:

Aknét követő hiperpigmentáció elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenteni a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt.

Mattító hatás: A termék a Szérum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít. A termék formulája könnyű, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Nem komedogén, tehát nem tömíti el a pórusokat.

A Hármas hatású szérum fokozott hatékonysággal rendelkezik, ha az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 -cal együtt használják. Az SPF 30 UVA/B szűrők megvédik a bőrt a pattanás utáni foltok napfény okozta sötétedésétől és megakadályozzák azok megjelenését, az antibakteriális Decanediol pedig segít megelőzni a foltokat. Az Eucerin által készített tanulmányokban résztvevő válaszadók arról számolnak be, hogy a termékek nemcsak életüket javították és megkönnyebbülést nyújtottak, hanem a leghatékonyabbak a pattanás utáni jelekkel szemben azok közül, amelyeket valaha is kipróbáltak.

Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum, 40 ml

Könnyű textúra. Gyorsan felszívódik. Nem zsíros. Nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat) Antibakteriális. Enyhe illatú.

Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30, 50 ml

Könnyű, folyékony textúra. Gyorsan felszívódik. Nem zsíros. Antibakteriális. Nem komedogén. Kiváló smink alap. Illatanyag mentes.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Néhány szó az Eucerin® márkáról:

Az Eucerin® története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító innovációval. Isaac Lifschütz kémikus gyógyászati forradalmat indított el. A kutató kifejlesztett egy rendkívül finom alapkenőcsöt, amit „eucerin” – a csodálatos kenőcs – néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz.
1900: Dr. Lifschütz szabadalom kérelme az eucerin tartalmú kenőcs alaphoz. 1903-tól az eucerin emulzifikáló hatóanyagként jelent meg a piacon. 1911-ben Dr. Troplowitz megszerezte a szabadalmi jogot a Beiersdorf számára és bevezette a piacra az első terméket, amely tartalmazta a hatóanyagot, az Eucerin® port. Ezt követte az első Eucerin® márkanevű kenőcs, már a Paul Beiersdorf & Co. cég termékeként. A következő termék az Eucerin® szappan volt 1930-ban.

A következő mérföldkövet 1950-ben az Eucerin® pH5 krém megszületése jelentette. Kategóriájában ez volt az első olyan termék, amely az egészséges bőr megóvása érdekében annak saját természetes védő savköpenyének fenntartására helyezte a hangsúlyt. Ez a szempont ma is kulcsfontosságú szerepet játszik az orvosi bőrápolásban és a nemzetközi kutatói körökben.

Az 1970-es években az Eucerin® sokoldalú elismerést szerzett az Eucerin® pH5 Intenzív Testápoló és az Eucerin® pH5 Intenzív Testápoló F termékeinek köszönhetően. A 90-es évek második felétől az Eucerin® a gyors termékinnovációra fókuszált. 1994-ben a pH5 Olajtusfürdő kifejlesztésével az Eucerin® egy új termékkategóriát vezetett be. Ez volt az első olajtusfürdő, amely megvédi a bőrt a fürdés során a kiszáradástól. 1996 az első Eucerin® arcápolási termékek piaci bevezetése, mellyel a márka teret hódított a bőrápolás legfontosabb területén, az arcápolás terén. Egyik innovációját a másik után fejlesztette ki: a problémás bőrre alkalmas tisztító és ápoló termékektől (Eucerin® Száraz Bőrre, Problémás Bőrre és Bőrpír elleni termékcsaládok) a nagy hatásfokú Anti-Age Bőrfiatalító termékekig, melyeket a legmagasabb bőrgyógyászati követelményeknek eleget téve fejlesztettek ki (az első, klinikai vizsgálatokkal igazolt Q10 Active ránctalanító krémtől a kozmetikai bőrgyógyászat által inspirált új generációs Hyaluron-Filler ránctalanító kezelésig).

Napjainkban az Eucerin® a bőrgyógyászok által közkedvelt bőrápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin® megbízható és nagy hatásfokú termék innovációkat garantál, melyek a magas bőrgyógyászati követelményeknek is megfelelnek. A gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhetően az Eucerin® kitűnő termékminőséget garantál.

Már több mint 100 éve szabadalmaztatták az Eucerin® márkanevet.

Az Eucerin® márkanév az eucerit hatóanyagról kapta a nevét, amely egy különlegesen tiszta lanolin alkohol. A lanolin alkohol természetes keveréke a gyapjúból kivont bőrrokon lipideknek.

Magyarországon több mint 10 éve megjelent az első Eucerin® termék.

Ma közel 80 Eucerin® termék vásárolható meg a hazai gyógyszertárakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6716734676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása