Revitalizáló NIVEA MEN termékcsalád
2021. november 02. írta: persica

Revitalizáló NIVEA MEN termékcsalád

A NIVEA az erősebbik nemet sem hagyja megfelelő test és arcápolás nélkül, nézzük is meg a novemberi újdonságokat:

Active Energy 2 in 1 Revitalizáló After Shave Balzsam: Bőrnyugtató és energetizáló borotválkozás utáni balzsam bőrazonos Q10 koenzimmel és kamillával. Könnyű és gyorsan beszívódó formulája nyugtatja a bőrt borotválkozás után és energiával látja el az arcbőrt.

Q10 koenzimet és kamillát tartalmazó after shave balzsam, amely gyorsan megnyugtatja az irritált arcbőrt a borotválkozás után. Egész napon át hidratálja, felfrissíti és energetizálja a fáradt arcbőrt.

Egész napon át tartó friss, férfias illatot biztosít a 100%-ban természetes eredetű koffeinnel gazdagított revitalizáló formulájának köszönhetően, amely mikroműanyagot egyáltalán nem tartalmaz és 99%-ban biológiailag teljesen lebomló. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát, egyaránt használható testre, arcra és hajra, így zuhanyzás után akár 24 órán keresztül képes az ápoltság érzetét kelteni. A termék elérhető 500 ml-es kiszerelésben is.

Legyen szó hőmérséklet, stressz vagy edzés okozta izzadásról, az Active Energy golyós dezodor hatékonyságának köszönhetően akár 48 órán át szárazon tartja a hónalj bőrét. Könnyű használhatósága mellett a Quick Dry technológia gondoskodik a gyors száradásról, így pillanatok alatt letudhatod az izzadásgátlást egy pörgősnek ígérkező nap elején. Alkoholmentes* formulája bőrbarát, nem irritál.

Mondj búcsút az izzadásnak!

Kánikula, sport vagy stressz. Bármi is legyen az oka az izzadásnak, itt az idő elbúcsúzni tőle! A Quick Dry technológia gondoskodik a gyors száradásról, így csak egy fújás választ el a frissességtől! Cink-komplex tartalmának köszönhetően rendkívül hatékony és képes akár 48 órán át szárazon tartani a bőröd és távol tartani a kellemetlen testszagokat. Alkoholmentes* formula hosszantartó, férfias illattal.

NIVEA MEN Active Energy:

Férfiak számára kifejlesztett különleges formulája révén hatékonyan veszi fel a harcot a fáradtság látható jelei ellen. Vitamin komplex tartalmának köszönhetően intenzíven hidratálja és vitalizálja a bőrt. Gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos bőrérzetet. Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt. Az igazán élettel teli és egészséges bőrért.

Active Energy Revitalizáló After Shave Balzsam

Active Energy Revitalizáló Arckrém

Active Energy Tusfürdő

Active Energy Izzadásgátló Golyós Dezodor

Active Energy Izzadásgátló Deo Spray

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7216743446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása