YES I AM
2022. február 03. írta: persica

YES I AM

A Cacharel új illata

A Cacharel bemutatja a YES I AM DELICIOUS-t, az önszeretet új illatát és a Yes I Am kollekció legújabb tagját. Készen állsz arra, hogy teljes életet élj? Harapj bele a SELF-LOVE-ba a Yes I Am Delicious illatával, amely olyan lányok illata, akik kényeztetik magukat és nem félnek élvezni az életet. A legkifinomultabb jegyek a Yes I Am legaddiktívabb változatához. 

AZ ILLAT: Mesterparfümőrök, Honorine Blanc és Alexis Grugeon bemutatják tudásukat, amikor újraértelmezik a Cacharel Yes I Am jellegzetes cremoso akkordját a Yes I AM DELICIOUS-ben, az új kakaós cremoso illatban: a csokoládé és a virágok keveréke egy csipetnyi önszeretettel! Ínycsiklandó kakaó és mogyoró összhang keveredik a fair trade olasz zöld mandarinnal és az indiai spanyol jázmin szuperinfúziójával. Nőies illat, amely az önszeretet érzését kelti életre. 

AZ ÜVEG: A YES I AM ikonikus rúzs alakú illatát luxus csokoládé-élvezetben értelmezték újra: meleg barna árnyalatok és egy gyönyörű, matt üvegflakon az ellenállhatatlan bűnös élvezetért. Vigyázat, nem igazi csoki! :)

Kóstold meg az önszeretet erejét, tele csokival!

A Cacharel az első parfümöd márkája. A gyönyörű, felejthetetlen történetek és az univerzális élmények kinyilatkoztatása: például a szerelem az Amor Amor-nál, a gyengédség az Anaïs Anaïs-nál, a világmegváltásra való törekvés a Noa-val, a kirobbanó nőiesség, a merészség és a függetlenség kijelentése a Yes I Am-mel. 

A YES I AM DELICIOUS EDP márciustól elérhető a Douglas, Marionnaud & Notino üzletekben és online.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9317137370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása