Alkosd meg saját pigmentfolt elleni rutinodat!
2022. március 07. írta: persica

Alkosd meg saját pigmentfolt elleni rutinodat!

A ráncok és a megereszkedett arckontúrok mellett a pigmentfoltok is az öregedés leggyakoribb jelei közé tartoznak. Ezért jó megelőzni a kialakulásukat. Ha azonban már megjelentek a bőrödön, csökkentsd őket hatékony kozmetikai termékekkel.

A NIVEA négy új Luminous630® bőrápoló termékkel jelentkezik, amelyek hatékonyan kezelik és megelőzik a sötét foltok kialakulását az arc vagy épp a kéz bőrén. 

Hogyan keletkeznek a pigmentfoltok?

Bőrünk automatikusan termeli a melanin pigmentet, ami a bőr természetes színét adja. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek miatt a melanin egyenetlenül képződik a bőrben. Ez aztán olyan tipikus sötét foltokhoz vezet, amelyek általában az arc és a kéz bőrén fordulnak elő, ugyanis ez a két bőrfelület van a leginkább kitéve a napfénynek, ami legtöbbször a pigmentfoltok kialakulásának hátterében áll. A túlzott melanintermelést okozhatja a hormonális egyensúlyhiány (például terhesség alatt), de akár az aknés bőrirritáció vagy az öregedés is. A sötétebb fototípusú embereknek nagyobb a genetikai hajlamuk a pigmentfoltokra.

Megoldást kínál a Luminous630® termékcsalád

2020-ban, 10 éves kutatómunka eredményeként, a NIVEA piacra dobta a Cellular Luminous630® bőrápoló termékcsaládot. A kutatás során a szakértők több mint 50000 molekulát teszteltek, a sikert végül a 630-as számú molekula hozta meg, ami kiegyenlíti a pigmentációt és így csökkenti a sötét foltokat a bőrön. A felfedezésnek köszönhetően első lépésként megalkották a Cellular Luminous630® nappali arckrémet és bőrápoló szérumot. Ez a sikeres termékcsalád most további, a pigmentfoltok elleni küzdelemben hatékony termékekkel bővül.

Fedezd fel a Cellular Luminous630® bőrápoló újdonságait!

A rendkívül hatékony regeneráló éjszakai arckrém sejtszinten hat kettős hatással: a hialuronsav regenerálja és erősíti a bőrt, javítja annak ellenálló képességét és feltölti a ráncokat, míg a Luminous630® hatóanyag csökkenti a pigmentfoltokat és megakadályozza azok kiújulását.

Hogyan lehet egységesíteni a bőrtónust?

Minden tizedik nő egyenetlen bőrtónustól szenved, beleértve a pigmentfoltokat is. Emiatt a bőr öregebbnek és fáradtnak tűnik. A pigmentfoltokat csökkentő és a kiújulásukat megakadályozó Luminous630® hatóanyagú bőrszínező krém két lépésben hat: a kapszulázott színpigmenteknek köszönhetően azonnal egységessé és ragyogóbbá teszi a bőrt, hosszabb távon pedig segít csökkenteni a foltokat. Már 4 hét használat után látható lesz az eredmény. Emellett a bőrszínező krém összetételében találsz hialuronsavat, amely mélyen hidratálja a bőrt, csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat.

Viszlát szem alatti sötét foltok!

A szem alatti sötét karikák kialakulását a melanintermelés egyensúlyának felborulása mellett a dehidratált vagy fáradt bőr is okozhatja. Megoldást kínál a Luminous630® hatóanyagú szemkörnyék ápoló, amely egységesíti a bőrt és csökkenti a pigmentfoltokat. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt, segít csökkenteni az enyhébb vonalakat és ráncokat. A koffein pedig a fáradtságot kezeli. A használat után 8 héten belül a szem alatti karikák intenzitása akár 40%-kal csökkenhet.

Hogy szép legyen a kezed is!

Ha szeretnéd, hogy a kezed puha és selymes tapintású legyen, hidratálj rendszeresen. A gyakori kézmosás és fertőtlenítés szárítja a bőrt. A pigmentfoltok elleni kézkrém nem csak a hidratálásról és a tápanyagokról gondoskodik, hanem csökkenti és halványítja is a pigmentfoltokat – mégpedig a hatékony, szabadalmaztatott Luminous630® hatóanyagnak köszönhetően. A krém 15-ös fényvédőfaktort tartalmaz, nehogy a pigmentfoltok a napfény hatására még hangsúlyosabbá váljanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2517774462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása