Így legyél mindig nyugodt és egészséges!
2022. október 21. írta: persica

Így legyél mindig nyugodt és egészséges!

Győzd le az ősz kihívásait a Nutrilite™ segítségével!

Gyakran idegeskedsz? Az állandó stressz nem csak az idegrendszeredet meríti ki, de az immunrendszeredet is gyengíti. Hívd segítségül a Nutrilite™ Less Stress, More Yes és az Immuno étrend-kiegészítőt, hogy nyugodtabban és egészségesebben nézz szembe az őszi idő kihívásaival.

Mondj búcsút a stressznek!

Vannak napok, amikor úgy érezzük, nem tudunk megbirkózni a stresszel. Neked is ismerős? Néhány módszer segíthet, hogy fesztelen és zökkenőmentes legyen az életed.

Lélegezz mélyeket! A légzéstechnika hatékony módszer a feszültség és a szorongás enyhítésére. A levegővétel során gondolj szép dolgokra, legyen az egy emlék, a kedvenc számod vagy bármi, amitől megnyugszol.

Pakolj össze! A rendetlenségben frusztráltabb lehetsz, ezért, ha csak pár perced van, hogy kicsit elpakolj, már az is megoldást jelenthet. Kevésbé érzed majd idegesnek magad, hiszen az átláthatóság csökkenti a stressz-szintet.

Mozdulj meg! Sportolás közben a szervezeted olyan hormonokat termel, amelyek felszabadítanak és boldogabbá tesznek, ráadásul közben a gondolataid is lecsillapodnak.

Némítsd le! Az okostelefon és a közösségi média stresszforrást jelent és nehéz elszakadni tőle. Első lépésként némítsd le naponta néhány órára a jelzéseket, így nem fogsz azonnal a készülék után nyúlni, amikor értesítést kapsz.

Lazulj el a porállagú, sárgabarack-narancs ízű Nutrilite™ Less Stress, More Yes segítségével! A citromfűkivonattal dúsított étrend-kiegészítő jódot tartalmaz, ami hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és támogatja a kognitív funkciókat, segíti a koncentrációt, az érzékelést és észlelést, javítja a memóriát. A tasakba emellett folsav is került, ami a fáradtságérzet ellen veszi fel a harcot. Nem maradhatott ki az étrend-kiegészítőből a magnézium és a B2 vitamin sem. Az előbbi segít ellazulni, csökkenti a szorongást és javítja a szellemi teljesítőképességet, az utóbbi az energia hasznosításában vesz részt. A tasakba zárt „nyugalmat” bárhova magaddal viheted, és bármikor, vízbe keverve fogyaszthatod.

Vértezd fel az immunrendszered!

A szorongás az immunrendszerednek sem tesz jót. Vigyázz épségére, hiszen szervezeted védekező mechanizmusa felelős azért, hogy mindig egészséges maradj.

Táplálkozz egészségesen! Fontos, hogy megfelelő mennyiségű élelmi rosthoz juss, ez segíti az emésztést és fenntartja a bélflóra egyensúlyát. Emellett a vitaminok fogyasztása is elengedhetetlen: a C- és a D-vitamin jó immunerősítők, serkentik a fehérvérsejtek képződését és működését.

Menj ki a szabadba! Sétálj nagyokat ősszel is, a friss levegő és a napfény nem csak egészsedre lesz jótékony hatással, de a hangulatodat is javítja.

Ápold magad! A nap végén egy meleg fürdő vagy egy arcpakolás újjá varázsolhat, általa kisimulhatnak az idegeid, könnyebben megtalálhatod a lelki egyensúlyt. És ha a lelked rendben van, az a szervezeted védekező képességére is kedvezően hat.

Aludj jól! A minőségi éjszakai alvás az immunrendszered jó barátja. A pihenés segíti a gyulladásgátló anyagok termelődését, ezáltal erősödnek tested védekező mechanizmusai.

Maradj egészséges az év utolsó hónapjaiban is a Nutrilite™ Immuno-val! A Nutrilite™ legújabb étrend-kiegészítője a benne lévő cinkkel és C-vitaminnal járul hozzá az immunrendszer normál működéséhez. A málnaízű gumitabletta emellett bodzakivonatot is tartalmaz: ez az antioxidáns hatású gyógynövény támogatja a szervezeted védekező képességét, és abban segít, hogy egészségesen és életerősen élvezd az őszi időjárást.

Az Amway-ről

Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.

A Nutrilte™-ról

A kizárólag az Amway által gyártott Nutrilite™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*. A Nutrilite™ az egyetlen globális vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található, saját, tanúsított biofarmokon* termeszt, szüretel és dolgoz fel növényeket. A Nutrilite™ tulajdonában lévő összes farm az Egyesült Államok törvényei szerinti biotanúsítvánnyal rendelkezik.

*Forrás: Euromonitor International Ltd

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7817959522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása