Ragyogó megjelenés a CATRICE-el!
2018. november 18. írta: persica

Ragyogó megjelenés a CATRICE-el!

GLITTER STORM

Megérkezett a karácsonyi limitál kiadású trendtálcája is, ami csodálatos karácsonyi hangulatot idéz a káprázatosan csillogó és glitteres hatású termékeivel. Ezekkel a ragyogó termékekkel gyönyörű karácsonyi vagy akár szilveszteri smink készíthető. 

 

Te is szeretnél több ragyogást vinni a sminkedbe? Igen?! A csillogásból, a glitter és metál hatásból sosem elég! A ragyogó smink termékek nem csak tökéletesen illenek a trendhez, de garantálják a külnönleges megjelenést is! Az év vége közeledtével a CATRICE is csatlakozik a trendhez a Glitter Storm limitált kiadással, melyben ötvözi az intenzív csillogást és metál ragyogást. Az intenzív színeknek és az innovatív csillogó textúrának köszönhetően igazán kifejező sminket lehet elkészíteni: a glitter árnyalatok kiemelik a szájat és a szemeket, míg a Gél Highlighter csodálatos ragyogást kölcsönöz az arcnak. 

GLITTER STORM FOLYÉKONY SZEMHÉJTUS

Nézz a szemembe: Az intenzív dou- chrome fényű folyékony szemhéjtus lélegzetelállító megjelenést biztosít. A három ragyogó árnyalat használható önmagában vagy akár szemhéjfestékünk kiegészítőjeként. Egész este élvezhetjük a csillogást a hosszantartó formulának köszönhetően. 

GLITTER STORM GÉL HIGHLIGHTER

Szikrázó fényesség: A Gél Highlighter sugárzó megjelenést biztosít az arcnak és a szem körüli területeknek. Haszálható önmagában vagy az alapozó fölé. Az ultra finom csillogó részecskék gyakorlatilag eggyéválnak a börrel, így biztosítva az arcnak lágy ragyogást. 

GLITTER STORM DAZZLE METÁL

Kiemeli a szemet: A “Dazzle Metal” szemhéjpúder paletta “Dazzle on the Dance- floor” verzója a nude, a pink, a bogyós gyümölcs tónusoktól a barna, ezüst, és arany árnyalatok széles skáláját biztosítja. A tíz rendkívül pigmentált szín a legkülönbözőbb hatásokat kínálja- a matt-tól az intenzív csillogásig- mindent, amire szükségünk lehet a kifejező sminkhez. Az arany csillagokkal teli prémium csomagolás tükröt is tartalmaz így tökéletes kellék az utázáshoz is. 

GLITTER STORM FOLYÉKONY GLITTER AJAKRÚZS

Glitter Csók: A limitált kiadás négy magas fedésű, csillogó végeredményt biztosító folyékony rúzs árnyalatot kínál azoknak, akik az ajkukat akarják hangsúlyozni. A hosszantartó formula nem csak csábító színeket kínál, de kellemes érzést nyújt az ajkaknak is. Különlegessége: az ajkak kiemelik a ragyogást! 

A trendkiadás decembertől kapható a dm és az Auchan szupermarketekben. 

WWW.CATRICE.EU

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr114379884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása