Szépség a végtelenen túl – minden álmunk valóra válik az új évben.
2023. március 01. írta: persica

Szépség a végtelenen túl – minden álmunk valóra válik az új évben.

Hogyan? A CATRICE új, limitált kiadásával, a "Dear Universe"-el, amely valódi WOW pillanatokat biztosít. A kollekció szíve a gyönyörű árnyalatokkal rendelkező szemhéjpúder paletta – az egyedi megjelenés garantált. Ráadásul négy különböző típusú műszempilla teszi teljessé a misztikus szemsminket. A kollekció galaxisos dizájnú műkörmöket is tartalmaz – egyszerűen kozmikus és varázslatos!

Good to know. A limitált kiadás már elérhető ... Kövesd figyelemmel, hogy biztosan ne maradj le róla! 

DEAR UNIVERSE SZEMHÉJPALETTA Szemed imádja! A galaktikus, elbűvölő tekintetet a Make My Wish Come True szemhéjpúder paletta garantálja. A 12 összehangolt árnyalat különböző felületeket és hatásokat tartalmaz a matt-tól a csillogóig – így teljesen különböző megjelenéseket hozhatsz létre. A csúcspont? Kiváló minőségű csomagolás vagány Galaxy dizájnnal és beépített tükörrel. Tökéletes társ minden helyzetben!  

DEAR UNIVERSE 3D MŰSZEMPILLÁK Elbűvölő megjelenés? A 3D műszempillák tökéletesek hozzá, ugyanis azonnal hangsúlyossá teszik a szemeidet. Négy különböző változat – a természetestől a drámaiig – 3D-s hatással dúsítja a szempillákat, és divatos megjelenést kölcsönöz. A szempillák szempillaragasztóval kaphatóak, így könnyen felvihetők és gyorsan eltávolíthatók. A legjobb rész? Újrafelhasználhatók ... mint a végtelen!  

DEAR UNIVERSE INSTANT MŰKÖRMÖK Dear Universe ... Legyen tökéletes a körmöm! Nem probléma, az Instant műkörmök professzionális megjelenést kölcsönöznek, akárcsak a körömszalonban. Akár egy játékos dizájnt választasz, mint az "I Am Self Loving" műkörmök, akár egy elegáns holografikus megjelenést, mint az "I Am Energized" körmök:

A klassz galaxisdizájn garantált. A legjobb? A műkörmök öntapadósak, és pillanatok alatt felvihetők.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4418061834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása