CATRICE. A szép az, amit szépnek érzel, mert: Minden szempontból gyönyörű vagy.
2023. március 01. írta: persica

CATRICE. A szép az, amit szépnek érzel, mert: Minden szempontból gyönyörű vagy.

Beautiful.You

A CATRICE új Beautiful.You. limitált kiadása a szépségről szól – de nem az eszményképekről, hanem arról, hogy teljes szépségedben fejezd ki magad, tele örömmel és szórakozással! A CATRICE Beautiful.You kollekció sokoldalú termékei azok, amelyekre szükséged van: Szemhéjpúder paletta 12 egyedi árnyalattal, Cream-To-Powder pirosító két színben, dúsító ajakfény három variációban, valamint egy fényes és vidám hajcsatt. Legyél gyönyörű. Legyél Te.  

BEAUTIFUL.YOU. SZEMHÉJPALETTA Beautiful. You. A CATRICE limitált kiadásának Szemhéjpalettája emlékezteti a szépség szerelmeseit, hogy tökéletesen szépek. A szemhéjpúder paletta 12 összehangolt színe tökéletes arra, hogy kifejezze szépséged annak minden aspektusában. A világostól a sötétig, az aranyig, a rozéig, a vörösig és a barnáig terjedő árnyalatok sokféle kombinációt tesznek lehetővé különböző felületekkel, köszönhetően a matt és a csillogó hatásoknak. A papírcsomagolásba pedig tükör van integrálva 

BEAUTIFUL.YOU. CREAM-TO-POWDER PIROSÍTÓ Légy gyönyörű a magad módján: A Cream-To Powder pirosító két egyedi színben kapható, és természetes, matt felületet teremt. A krém textúrája a bőrrel való érintkezéskor porrá alakul, és gyakorlatilag beleolvad a bőrbe. A pirosító könnyen keverhető, és építhető fedéssel rendelkezik. A beépített tükörnek köszönhetően a krém-por pirosító bármikor lehetővé teszi a gyors felfrissülést. 

BEAUTIFUL.YOU. DÚSÍTÓ AJAKFÉNY Ez az egyedülálló, dúsító ajakfény elengedhetetlen egy olyan megjelenéshez, amely kiemeli egyéni, természetes szépséged. A súlytalan textúra intenzív színeivel és fényes felületével csillogó részecskéket tartalmaz, amelyek dús hatást kölcsönöznek az ajkaknak, és azonnal teltebbnek tűnnek. A Beautiful.You. dúsító ajakfény három gyönyörű színben kapható: vörös, rozé és narancssárga. A narancssárga árnyalat átlátszó felülettel rendelkezik, amely biztosan előnyös lesz minden bőrszínen 

BEAUTIFUL.YOU. HAJCSATT Everyday is a Good Hair Day – a CATRICE Beautiful.You. hajcsatt minden frizurát biztosan szemet gyönyörködtetővé varázsol. A hajcsatt színes kivitelben kapható, és számos frizurához használható – legyen szó egyenes, hullámos vagy göndör hajról.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr10018061866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása