s.Oliver Scent of You
2022. augusztus 31. írta: persica

s.Oliver Scent of You

A varázslatos pillanat, amikor két szempár találkozik, és a határtalan boldogság már csak egy karnyújtásnyira van. Amikor a véletlen írja a sorsod, és a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben. Néha úgy tűnik, hogy egy felsőbb hatalom kezében van a szerelem - mindössze néhány pillanat, és már el is kerültétek volna egymást. De mi lenne, ha ezek a pillanatok mindig velünk maradnának? Egy illat, amelybe nap mint nap beburkolózhatunk, lehet a kulcs, amely ajtót nyit a feledhetetlen pillanatokhoz.

Az s.Oliver Scent of You új, érzéki női és férfi illatai ezeket a véletlennek tűnő találkozásokat, varázslatos meglepetéseket és azt a bizonyos leírhatatlan első benyomást ünneplik - ahogy azt a sors elrendelte. 

Varázslat a levegőben

 

Az illatok nyomán eljuthatunk legbelső kincseinkhez: az emlékeinkhez. Négy érzékszervünk közül a szaglás az, amely a legközvetlenebb módon kapcsolódik különleges emberek vagy pillanatok bennünk élő képeihez. Legyen szó akár egy röpke találkozásról, amikor megérezzük a mellettünk elhaladó illatát, akár valaki személyes illatának intenzív, közeli megtapasztalásáról, vagy akár egy pulóver vagy sál illatáról, amely azonnal a viselőjére emlékeztet. Az illatok elcsábítanak, asszociációkat ébresztenek, érzelmeket keltenek bennünk. Ezért tudatosan használjuk az illatokat, hogy érzéki kézjegyet hagyjunk magunk után: az s.Oliver Scent of You női illata egybeolvad a bőrrel, csodás, érzéki társ minden találkozáshoz; a férfi illat pedig különleges összetevőinek köszönhetően az emlékezetbe vésődik, így könnyen felismerhető.

Mindkét illat a különleges pillanatok varázsát és azt a bizonyosságot hangsúlyozza, hogy az életben minden úgy történik, ahogyan annak történnie kell. 

A női illat

 

A nőies kompozíció frissességet sugároz a mandarin és a körte pezsgő fejillatával, amelyet a szívben rózsa, bazsarózsa és jázmin virágaiból összeállított csokor hangsúlyoz . Ezután fehér pézsma, szantálfa és pacsuli kombinációja gazdagítja az illatot, és elegánsan krémes lecsengést kölcsönöz a fényűző kompozíciónak.

Fejjegy: mandarin, lédús körte, fekete ribizli

Szívjegy: rózsa, jázmin, bazsarózsa

Alapjegy: Szantálfa, pacsuli, pézsma  

A férfias kompozíció nyitányában a levendula és a grapefruit kombinációja különleges frissességet nyújt, amelyet a szívben narancsvirág, muskotályzsálya és kumarin gazdagít, és az aromás férfias illat alapjában a földes fák tesznek teljessé. 

Fejjegy: levendula, grapefruit
Szívjegy: narancsvirág, muskotályzsálya, kumarin
Alapjegy: kasmír, szantálfa, dohány

Fotó: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5517920813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása