“DON´T STOP ME NOW! CAUSE I´M HAVING A GOOD TIME.”
2022. szeptember 30. írta: persica

“DON´T STOP ME NOW! CAUSE I´M HAVING A GOOD TIME.”

A népszerű Queen dalhoz hasonlóan nincs vesztegetni való idő, és bőven van mit utolérni – így ez a tökéletes alkalom az essence új, 2022-es őszi/téli frissítésére. Az új termékek lenyűgöző, azonnali effektekkel, intenzív színekkel, nagy teljesítménnyel és észrevehető ápolási előnyökkel rendelkeznek.

A szépség szerelmesei előtt nincsenek korlátok – játssz különböző stílusokkal és merész megjelenéssel, próbáld ki őket, kísérletezz – röviden: csak érezd jól magad anélkül, hogy aggódnod kellene a fenntarthatóság és a hatások miatt. Így kreatív stílusokat találhatsz ki, hogy kifejezd valódi énedet.

Nemcsak az önkifejezés, hanem az "home, sweet home" is teljesen trendi most. Ahelyett, hogy a szépségszalonba mennél, az új essence termékeknek köszönhetően továbbra is otthon végezheted el saját beauty kezeléseid.

A bőrápoló maszkok, szérumok és hámlasztók mindent megadnak a self-care és az otthoni kezelésekhez. Egyedi körömlakkok, meglepő hatású fedőlakkok és praktikus eszközök, minden, amire szüksége van egy diy manikűrhöz.

Kedved van még több highlight-hoz?

Minden hónapban új, izgalmas Trendkiadásokat és Online Exkluzív termékeket fedezhetsz fel az www.essence.eu oldalon. Az egyedi megjelenéssel és a self-care-el kapcsolatos innovatív ötletekért tekintd meg klassz videóinkat, inspiráló oktatóanyagainkat és izgalmas essence híreinket, amelyek rendszeresen szerepelnek közösségi média csatornáinkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5117944176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása