IT'S NOT MAGIC.  IT'S MAKE-UP.
2022. szeptember 30. írta: persica

IT'S NOT MAGIC. IT'S MAKE-UP.

Viszlát egyszerű nude megjelenés!

A CATRICE új, 2022-es őszi/ téli frissítése egy kis színt ad a sivár szezonnak, és klassz termékeket tartalmaz, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak: rendkívüli színekkel és textúrákkal lepnek meg, értékes összetevőkkel táplálnak, és erős teljesítményükkel győznek meg.

Apró fénypontok, amelyek segítenek szebbé tenni a mindennapi életet, és teljesen új módon fedezni fel magunkat – hűen az új mottónkhoz:

IT'S NOT MAGIC.  IT'S MAKE-UP.

Az új CATRICE termékek intuitív módon használhatók, táplálóak, meglepőek és azonnali hatást fejtenek ki – ez a multitasking szempont a szezon négy trendjében is tükröződik:

 

Miért bonyolítjuk a dolgokat, amikor ilyen egyszerűek lehetnek? We Make it Easy – átláthatóan és érthetően kommunikáljuk a szépség szerelmeseinek a termékek hatását, azt, hogy miből készülnek és hogyan alkalmazzák őket.

Egy rövid pillanatra megmenekülni a mindennapi élet stresszétől? A Surprise Me minden dimenzióban meglepő pillanatokat kínál: Egyedi textúráikkal, színeivel és hatásaikkal a termékek kísérletezésre invitálnak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr817944180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása