Prémium kollagén a testednek!
2020. június 10. írta: persica

Prémium kollagén a testednek!

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel.

A szervezetünk kollagén előállítása az idő előrehaladtával lelassul, így ennek pótlása elengedhetetlen, hiszen elképesztő mennyiségű jótékony hatással bír.

Nemcsak a bőrnek, de a hajnak, körömnek és az ízületeknek is szüksége van a megfelelő mennyiségű napi kollagén bevitelre.

Miként érheted ezt el?

A YOBOGU Collagen Luxe 10000 mg 100%-ban kollagén alapú folyékony vitamin. A legtisztább fehérjeforrás, hiszen a YOBOGU kollagén fogyasztásával lassítja az öregedési folyamatot, feszessé és puhává varázsolja a bőrt, csökkenti az éhségérzetet, ezért fogyókúrázóknak elengedhetetlenül fontos táplálékkiegészítő. Kutatások támasztják alá, hogy a kollagén fogyasztása, javítja a cellulitiszt, és az ízületi gyulladásokat is jelentősen csökkenti, így aki rendszeresen sportól, annak is ajánlott a fogyasztás.

A strukturális fehérjének köszönhetően, táplálja a hajat, mely dússá, egészségessé válik, felébreszti az "alvó" hajhagymákat is. A töredező körmök a múlté lehetnek, mert a kollagén megannyi jótékony hatása mellett a körmöket erősíti, egészségesebbé téve azt.

A Collagen Luxe a benne található vitaminok, mint a C, B5, B6, B7, B12 és hyaluronsav mind - mind a szervezet számára elengedhetetlen napi vitamin bevitel biztosításáért felel!
3 hónapos kollagén kezeléssel, már 91%-al hidratáltabb és 28%-al feszesebb lesz a bőröd, a mély ráncok 26%-a eltűnik, hajad dúsabbá válik, és megerősödnek a körmök.

Mikor a legoptimálisabb a szervezet számára a kollagén ital elfogyasztás?

Elalvás előtt fél órával 15 ml kollagén italt lehet meginni, mert a szervezet ilyenkor tudja a legjobban feldolgozni. Az alvást pihentetőbbé teszi, és reggelre frissen, kipihenten ébredhetsz.

Aki rendszeresen sportol, annak különösen ajánlott a Collagen Luxe fogyasztása, mert porcépítő, csonterősítő tulajdonsága révén olyan anyagokat juttat a szervezetbe, melyeket "elveszít" testünk az edzések alkalmával, így azt pótolni kell. Az erek falát rugalmassá teszi és csökkenti az ízületi problémákat is.

Légy egészségesebb a YOBOGU kollagén segítségével!

www.yobogu.com

Fotó: saját

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8815775374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása