Csak a Mentes Ősz Fesztivál!
2020. szeptember 18. írta: persica

Csak a Mentes Ősz Fesztivál!

Az idei év sok mindent tanít számunkra. Az egyik az, hogy még jobban figyeljünk magunkra is. Ezért is ajánlanék számodra egy olyan rendezvényt, amelynek középpontjában az egészséges étkezés és a környezetvédelem áll. Tehát az, hogy te mennyire vagy felelős saját magadért és a környezetedért.

A Csak a Mentes Őszi Fesztivál erről szól.

Máshogy, alapanyagokra még jobban odafigyelve nagyon sokaknak a mindent jelenti, az élhető hétköznapokat. Sokan küzdenek ételallergiával, vagy csak tudatosak abban, mit is visznek be a szervezetükbe. De ezeknek az ételeknek, fűszereknek a megtalálása, kipróbálása nem olyan könnyű feladat, komoly idő- és energiabefektetést igényel - akár magunknak, akár édesanyaként is.

A Csak a Mentes fesztivál immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre és mostanra talán még többen érdeklődnek az egészségtudatos élet iránt, valahogy a világ is beérte ezt a kezdeményezést. Magyarországon egyedülálló módon a Csak a Mentes szervezői fogják össze a mentes termékeket gyártó-forgalmazó cégeket, de nemcsak gasztrofesztivál ez, hiszen natúrkozmetikumokkal, az öko háztartás kellékeivel és akár a víztisztítás témájával és zero waste újdonságokkal is találkozhatnak a látogatók. Felelősség, igényesség, szakértelem - ezek a legfőbb ismérvei a Csak a Mentes Fesztiválnak.

És sok-sok öröm, barátság, aha-élmény, hogy a legszigorúbb diétába, ételérzékenységbe is beilleszthető egy finomság.

Az élelmiszerek, termékek szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hisz pontosan tudjuk, ezen a piacon sem mind arany, ami fénylik. A vendégek mindent megkóstolhatnak, kipróbálhatnak, megnézhetnek. Az országban egyedülálló, ami a fesztiválán zajlik, hisz glutén-, cukor-, laktózmentes, paleo, vegán élelmiszerek legnagyobb választéka itt található. Olyan ez a fesztivál, mint egy óriási egészséges bevásárlókosár, sok-sok ételallergiával élő számára is.

Természetes idén minden biztonsági intézkedést betartanak a szervezők, folyamatos fertőtlenítés, takarítás és lázmérés is lesz majd, hisz azért sok száz és ezer ember fordul meg ilyenkor egy hétvége alatt. Idén a műsorok, a főzőbemutatók elmaradnak, de lesz látnivaló bőven, sőt! A Bok csarnok minden egyes szegletét kihasználnak majd a cégek, sok-sok magyar vállalkozással és néhány külföldivel is találkozhatnak a látogatók.

Mentes lángos és fánk, gluténmentes hamburgerek, és mentes kürtőskaláccsal is lesz a kínálatban.

Minden, mi szem-szájnak ingere, mentesen, egészségesen és finoman!

Megkóstolhatod, informálódhatsz, meg(v)eheted - mentesen.

Adatmentesek nem vagyunk, így el is mondjuk a legfontosabbakat:

- A Csak a Mentes Őszi Fesztivál szeptember 26-27-én van,

- BOK csarnok, mindkét nap 10:00-17:00

- A hétvégén 600 db nagy értékű ajándékcsomagot osztunk szét a látogatók között, valamint lesz tombola sorsolás is.

- A rendezvényre a belépőjegy elővételben 990 Ft, a helyszínen 1300.

- 14 év alatt ingyenes a belépés!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6616205508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása