Mozgás természetesen
2021. január 21. írta: persica

Mozgás természetesen

SERUM+

"Életstílusunkat bármikor módosíthatjuk, ha az árt az egészségünknek. Sosincs korán, és sosincs késő elkezdeni." - Rudi GJ Westendorp

Aki ismer tudja, hogy a sport, azon belül is a futás az életem része. Édesanyaként is igyekszem példát mutatni a rendszeres futóversenyeken való részvételemmel, az egészséges életmóddal gyermekemnek és a családomnak. Bár egy egy futóverseny fizikailag elég megterhelő, nem mindegy, hogy milyen izomlazítót használok a versenyek előtt és után, sőt, a heti többszöri futásaim alkalmával sem hanyagolom el izmaimat ezen a szinten sem. Megmutatok nektek 3 szuper sport krémet, mely izomlazító, regeneráló hatással bír. Mindezt teszi úgy, hogy megannyi gyógynövényt tartalmaz.

A mozgás a legalapvetőbb szükségletünk az oxigénés a táplálkozás után. Amikor bármilyen okból fizikai fájdalommal küzdünk, a világ hirtelen megváltozik, kiesünk a harmóniából és csak erre tudunk figyelni.

A Serum+ szakorvosok által, Magyarországon fejlesztett izomlazító és fájdalomcsillapító termékcsalád azért jött létre, hogy kortól vagy nemtől függetlenül, támogasson Téged és a szeretteidet a mindennapokban, és visszaadja a mozgás örömét- fájdalom nélkül.

Mi a titok?

Prémium minőségű krémeinkben egyedülállóan sok aktív hatóanyag és gyógynövény található, így természetesen és hatékonyan támogatják nem csak a sportolók mindennapjait.

Sportolás előtt és után:

Elsősorban sportolás előtti bemelegítésre, valamint izomláz enyhítésére ajánlott. Hatóanyagainak köszönhetően használható a fokozott izomterheléssel járó tevékenységek (sportolás, nehéz fizikai munka, kerti munka, túrázás, stb.) által okozott fájdalomérzet esetén is.

Sportmasszőröknek, gyógytornászoknak, illetve rehabilitációs kezelések kiegészítőjeként is ajánlott.

 

Izomlazító a család minden tagjának!

 

Családja minden tagja számára ajánlott, a mindennapok fizikai megterheléseivel járó mozgásszervi fájdalmak megelőzésére és enyhítésére.

Magas gyógynövény koncentrációja révén hatékonyan és természetes úton segít a kellemetlen fájdalommal járó tüneteken. Nyugtatja az izmok, inak és szalagok terheléséből származó fájdalmat, gyorsítja azok regenerálódását.

 

Regeneráló Sport vagy Fizikai megterhelés után

 

22 aktív összetevője és 14 féle válogatott gyógynövény kivonata révén ideális sportolás utáni regenerációhoz, illetve izomláz esetén vagy megterhelő fizikai igénybevétel után. Használható nem felületi sérülések, mint ficam, rándulás vagy izomgörcs esetén is.

Fekete nadálytő tartalma gyulladáscsökkentő hatású. A kezelt bőrfelület ápolásáról a magas MSM, panthenol, kollagén és shea vajtartalom gondoskodik. Élénkíti a kezelt testrész vérellátását, ezáltal felgyorsítja a test természetes regenerálódását.

 

Kik fejlesztették ki a SERUMPLUS-t ? Kik ők: Gyerekkori barátok, édesanyák és apukák, született árral szemben úszók. Van közöttünk gerincspecialista, közgazdász, agrár- és vegyészmérnök is, de egy dolog közös bennünk: feltett szándékunk, hogy valami különlegeset hozzunk létre, olyan értéket szeretnénk teremteni, amire majd a gyermekeink is büszkék lehetnek.

https://serumplus.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2116398436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása