Nehezen koncentrálsz? Itt a megoldás!
2022. augusztus 25. írta: persica

Nehezen koncentrálsz? Itt a megoldás!

A NutriliteTM segít, hogy mindent kézben tarts

Munka, család, háztartás, sport, tanulás és énidő. Előfordul, hogy egyszerre sok a teendőnk, és egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk. Hogyan tartsuk meg a fókuszt? A világ első számú vitamin és étrend-kiegészítő márkája, a Nutrilite™ bemutatja a Be Focused étrend-kiegészítőt, ami abban segít, hogy mindig arra összpontosítsunk, amire éppen kell.

Mind a férfiaknak, mind a nőknek számtalan feladatuk van nap, mint nap. Bár állítólag a nők egyszerre többfelé tudnak figyelni, azért valljuk be, nem egyszerű a gyerek iskolai dolgaira, a munkahelyi kihívásokra, az otthoni teendőkre koncentrálni úgy, hogy közben megpróbálunk a sportra és a hobbinkra is időt szakítani. A nap pedig mindenkinek csak 24 órából áll. Emiatt sokszor lehetünk fáradtak, kimerültek, és könnyen érezhetjük azt, hogy elveszünk a sok-sok tennivaló és határidő között.

Összpontosíts és emlékezz!

Érezted már azt, hogy nem tudsz odafigyelni egy adott feladatra? Nos, nem vagy egyedül, sokan küzdenek hasonló gondokkal. De van megoldás! Például a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás segíthet, hogy az idegeid kisimuljanak és összpontosítani tudj. Esetleg kipróbálhatsz olyan fejlesztő gyakorlatokat, amelyek a koncentrációs képességet javítják.

Ám ha erre nincs időd, akkor jöhet a B6 és a B12 vitamin! A B6 vitamin fontos szerepet játszik a fehérjék, esszenciális zsírsavak anyagcseréjében. Gördülékenyebbé teszi az idegsejtek közötti kommunikációt, azaz segít abban, hogy feleslegesen ne reagáljuk túl a dolgokat. A B12 vitamin ugyancsak az idegrendszer normál működéséért felelős: a vörösvértest-képzés egyik fő vitaminja, mely az oxigént és a tápanyagokat szállítja az agyunknak, így közvetlenül nyújt segítséget az összpontosításához. Ha mindkét vitaminhoz hozzájut a szervezeted a megfelelő mennyiségben, akkor sokkan jobban tudsz koncentrálni!

Ám ha ez sem lenne elég, vesd be az éberség és memória védelmezőjét, a guarana-t! A Braziliában őshonos növény magja antioxidáns hatású vegyületeket tartalmaz, élénkít, kedvezően hat a szív működésére. Javítja az emlékezőképességet, és támogatja a kognitív funkciók helyes működését.

A Nutrilite™ felismerte a B6, a B12 vitaminban, valamint a guaranában rejlő szupererőt, ezért megalkotta legújabb, Be Focused nevű étrend-kiegészítőjét. A három alkotóelem hatóanyagait egyesíti a guarana-alakú, trópusi gyümölcs- és narancsízű gumitabletta, amit bárhová magaddal vihetsz, és bármikor bevehetsz, ha úgy érzed, hogy fáradsz és nehezebben koncentrálsz. Napi ajánlott adagja két tabletta, egy dobozban 1 havi mennyiség, azaz 60 tabletta található.

Légy menő és mutasd meg másoknak is!

Ezzel a trendi étrend-kiegészítővel menő posztot tehetsz ki a közösségi oldaladra. Mutasd meg mindenkinek, mitől érzed magad jobban a bőrödben! A Nutrilite™ Be Focused étrend-kiegészítő látványos csomagolást kapott, klassz színekben pompázik, szuper fotókat lehet készíteni róla. Az is sok lájkot érdemel, hogy semmilyen színezéket, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz, vegetáriánus, laktóz- és gluténmentes és ahogy azt már a Nutrilite™ termékeinél megszokhattad, szigorú gyártási előírások alapján készül. Ismerőseid bizonyára örömmel veszik majd, ha beavatod őket, mitől vagy ilyen energikus és fókuszált!

Az Amway™-ről

A Direct Selling News, Global 100 szerint az Amway™, amely 2020-ban nemzetközi szinten elérte a 8,5 milliárd dolláros bevételt, a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. Az Egyesült Államokban 1959-ben alapított vállalat termékeket és üzleti lehetőségeket kínál ügyfeleinek a több mint 100 országban működő közel 1 millió értékesítési képviselőből álló hálózatán keresztül. Az Amway™ legfontosabb márkái közé tartozik a Nutrilite™, a vitaminok és táplálék-kiegészítők világelső márkája*, az ARTISTRY™, ami egy prémium bőrápoló- és sminkmárka, az AMWAY HOME™, ami az otthoni ápolási termékek teljes választékát kínálja és az eSpring™, ami a világ legkeresettebb víztisztító rendszerét forgalmazó márka.

*Forrás: Euromonitor International Ltd

°Forrás: Verify Markets

A Nutrilte™-ról

A kizárólag az Amway által gyártott Nutrilite™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*. A Nutrilite™ az egyetlen globális vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található, saját, tanúsított biofarmokon* termeszt, szüretel és dolgoz fel növényeket. A Nutrilite™ tulajdonában lévő összes farm az Egyesült Államok törvényei szerinti biotanúsítvánnyal rendelkezik.

*Forrás: Euromonitor International Ltd

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4517916449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása