Csúcsformában a növényi alapú csúcsfehérjével!
2022. szeptember 15. írta: persica

Csúcsformában a növényi alapú csúcsfehérjével!

A Nutrilite™ tudja, hogyan juss hozzá elegendő proteinhez minden nap

Azt hiszed, csak a sportolóknak van szükségük fehérjére? Kortól, nemtől és életmódtól függetlenül mindenki étrendjében ott kell lennie ennek a nélkülözhetetlen tápanyagnak, mégpedig megfelelő mennyiségben! A Nutrilite, a világ első számú étrend-kiegészítő gyártója pontosan tudja, miként biztosíthatjuk ezt szervezetünknek, ezért megalkotta a NutriliteSzója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket. Ez az étrend-kiegészítő kilenc olyan esszenciális aminosavat tartalmaz, amelyek a legfontosabb élettani folyamatokat támogatják, és amelyekhez csak az étrendünkön keresztül juthatunk.

Mindenkinek kell!

A szervezet nem képes raktározni a fehérjét, emiatt folyamatosan pótolni kell azt. Sokan hiszik, hogy elegendő proteint fogyasztanak, de nézzük például a csirkemellet, aminek köztudottan magas a fehérjetartalma. Nos, 100 gramm csirkemellben mindössze 30 gramm található! A WHO ajánlása szerint pedig testtömeg-kilogrammonként egy gramm fehérjére van szüksége mindenkinek naponta. Kisgyerekeknek a növekedéshez, az egészséges fejlődéshez, felnőtteknek az izomtömeg megőrzéséhez és a csontok védelméhez, különösen a 40. életév után. Ráadásul, ha aktívan élünk, esetleg sportolunk, még több fehérjét igényel a szervezetünk! Erre kínál megoldást a Nutrilite Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék, amely abban segít, hogy mindennap hozzájussunk a megfelelő mennyiségű proteinhez, és ezzel megadjuk szervezetünknek azt, amire valóban szüksége van.

100%-ban növényi!

A hagyományos fehérjeforrásokkal szemben a mesterséges színezék-, ízfokozó-, és tartósítószer-mentes NutriliteSzója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék nem tartalmaz sót, telített zsírsavakat, felesleges kalóriákat, és a vegetáriánus, vegán étrendet követők is bátran fogyaszthatják. Az étrend-kiegészítő előállításához használt szóját, búzát és borsót a Nutrilite organikus farmjain fenntartható módon, a legszigorúbb ellenőrzési folyamatok mellett termesztik, így abban is biztosak lehetünk, hogy a kilencféle esszenciális aminosav mellett a fontos vitaminok és ásványi anyagok is megfelelő mennyiségben kerülnek bele.

Egészséges és kényelmes!

A NutriliteSzója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék a legjobb természetes eredetű fehérje étrend-kiegészítő, amit könnyen bárhol és bármikor fogyaszthatunk. Csak adjunk hozzá egy evőkanállal (10 gramm, vagy akár többet a napi szükségletünknek megfelelően) belőle bármilyen ételhez, hogy az még finomabb és egészségesebb legyen! Sokféleképpen beépíthető a napi étrendbe, kerülhet reggelibe, ebédbe, vacsorába, variáljuk úgy, ahogy nekünk a legjobb! Sőt, akár smoothie, palacsintatészta, kenhető krémek, mártogatósok, levesek alapanyagát is képezheti, ha pedig útközben fogyasztanánk, akkor keverjük az italunkba, és vigyük magunkkal!

Így készítsd el!

Sárgarépás lencsekrém

Ez a zamatos krém kitűnően alkalmas előételként felszolgált zöldségek mártogatós szószaként, de pirítósra is kenhető. A magas fehérjetartalmú és vitaminokkal teli krém tökéletes egy kis egészséges nassolásra, de egy buliban is megállja a helyét.

Hozzávalók:

150 g vörös lencse

150 g sárgarépa apróra vágva

2 evőkanál miso paszta

3 evőkanál olívaolaj

2 mérőkanál Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék (1 mérőkanál = 10 g)

Ízlés szerint: 2 szál koriander durvára vágva

Elkészítése: Tedd a sárgarépát és a lencsét egy fazékba, öntsd fel vízzel. Főzd puhára a zöldségeket, majd engedd le róla a vizet. A koriander kivételével tedd a hozzávalókat egy turmixgépbe, és turmixold sűrű állagú pasztává. Add hozzá a koriandert és a Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket. Végül sózd és borsozd ízlés szerint.

Tipp: A főzés előtt válogasd át kézzel a (száraz) lencsét. A zacskós lencsében gyakran előfordulnak kis kavicsok, melyek turmixolás közben károsíthatják a turmixgépet.

Energiabomba smoothie

Hozzávalók:

1,5 dl víz

1/3 ananász, apró darabokra vágva

1 mérőkanál NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék

fél uborka

1 marék friss bébi spenót

Elkészítése:

Távolítsd el az ananász és a grépfrút héját, mosd meg az uborkát és a spenótot, majd kockázd fel az összes zöldséget és gyümölcsöt. Tedd a gyümölcsöket és zöldségeket, a vizet és a NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket a turmixgépbe. Keverd sima, pépes állagúra, és már fogyasztható is!

Az Amway-ről

A Direct Selling News, Global 100 szerint az Amway™, amely 2020-ban nemzetközi szinten elérte a 8,5 milliárd dolláros bevételt, a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. Az Egyesült Államokban 1959-ben alapított vállalat termékeket és üzleti lehetőségeket kínál ügyfeleinek a több mint 100 országban működő közel 1 millió értékesítési képviselőből álló hálózatán keresztül. Az Amway™ legfontosabb márkái közé tartozik a Nutrilite™, a vitaminok és táplálék-kiegészítők világelső márkája*, az ARTISTRY™, ami egy prémium bőrápoló- és sminkmárka, az AMWAY HOME™, ami az otthoni ápolási termékek teljes választékát kínálja és az eSpring™, ami a világ legkeresettebb víztisztító rendszerét forgalmazó márka.

*Forrás: Euromonitor International Ltd

°Forrás: Verify Markets

A Nutrilte™-ról

A kizárólag az Amway által gyártott Nutrilite™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*. A Nutrilite™ az egyetlen globális vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található, saját, tanúsított biofarmokon* termeszt, szüretel és dolgoz fel növényeket. A Nutrilite™ tulajdonában lévő összes farm az Egyesült Államok törvényei szerinti biotanúsítvánnyal rendelkezik.

*Forrás: Euromonitor International Ltd

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7517932439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása