Karácsonyi ajándékkalauz
2022. december 14. írta: persica

Karácsonyi ajándékkalauz

Ajándékok, amik garantáltan örömet szereznek!

GYEREKNEK: XPLORA XGO3 Gyerek okosóra

Tökéletes bevezetés a digitális világba  

Ahogy közeledik a karácsony, könnyű elveszni az üzletek ránk zúduló kínálatában, ha arról van szó, hogy valami hasznos, ugyanakkor szórakoztató ajándékot szeretnénk választani a legkisebbeknek. Az Xplora XGO3 okosórája kényelmet, biztonságot és szórakozást nyújtva a gyermek első telefonja lehet, okosóra formájában. A gyerkőc így bármikor könnyedén kommunikálhat a családtagokkal, vagy barátaival - anélkül, hogy a felesleges internetes alkalmazások a képernyő elé ragasztanák. A GPS funkciónak és a mobilapplikációnak hála pedig bármikor láthatod, hogy gyermeked merre jár épp. 

Elérhetőség: mediamarkt.hu Ár: 54 999 Ft 

ANYÁNAK: FOREO Skin Supremes BEAR mini & UFO™ mini 2 arcápoló szett

Ajándékozz tónusos és egészséges megjelenésű arcbőrt  

A FOREO svéd beauty-tech márka rengeteg lehetőséget kínál, ha a szépségápolás szerelmeseit szeretnéd meglepni. A Skin Supremes ajándékszett professzionális és költséghatékony alternatívája a drága, invazív fiatalító arckezeléseknek. A bőrápolási szett tartalmazza a BEAR mini arcfeszesítő készüléket, amely a T-Sonic és a mikroáramos technológiát alkalmazva láthatóan feszesebbé és simábbá varázsolja az arcot, míg az UFO mini segíti az arcápoló krémek mélyebb felszívódását, serkenti a vérkeringést, ezzel üdévé téve a bőrt. A szettben érkező Serum már csak hab a tortán. 

Elérhetőség: notino.hu  Ár: 118 900 Ft

APÁNAK: Tesla melegítős okospárna Szívmelengető luxus, elérhető áron  

Decemberrel nemcsak az ünnepi időszak, de az igazán hideg is beköszöntött. Ilyenkor jól eshet bekuckózni egy testet-lelket melengető tea, vagy forralt bor társaságában - különösen egy hosszú, munkával töltött nap után. A Tesla okospárnája kiváló társ az ellazuláshoz. Az eszköz nem csupán kellemes meleget biztosít, de beépített hangszórójának hála zenét, podcastot vagy akár hangoskönyvet is lehet vele hallgatni. Bármelyik kütyüfüggő férfinak tökéletes ajándék lehet, hiszen a készülékhez tartozó telefonos alkalmazáson keresztül az alvással töltött idő minőségét is egyszerűen és kényelmesen nyomon lehet követni. 

Elérhetőség: kovetlek.hu Fogyasztói ár: 38 990 Ft 

TESÓNAK: Samsung Galaxy Buds live wireless fülhallgató

Zavartalan összhang elegáns kivitelben

Ez a csillogó megjelenésű ékszerdobozba zárt eszköz a Galaxy első vezeték nélküli fülhallgatója. Ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülkagylóhoz és az arc ívéhez egyaránt, és dizájnos kiegészítője lehet bármilyen outfitnek. Aktív zajszűrés funkciója (ANC) kiszűri a felesleges háttérzajokat, és csak a hasznos információt (például beszéd, elhaladó jármű) engedi be, így sportfanatikusok számára is tökéletes társ lehet! A fülhallgató extra hosszú üzemidejű akkumulátorral lett ellátva, így akár 21 óra működési idő biztosított és menet közben, telefonoddal is tölthető a készülék.  

Elérhetőség: kovetlek.hu Ár: 54 990 Ft

BARÁTNŐNEK: Virágbéke - Karácsonyi mézválogatás

Édes meglepetés a fa alá  

A Virágbéke Méz Manufaktúra limitált kiadású ünnepi mézválogatása kiváló választás lehet mézimádó barátnődnek karácsonyra! A méz közismert jótékony hatásairól, mivel tápanyagokban gazdag, és akár gyógyászati céllal is fogyasztható. Ami azonban különlegessé teszi ennek az újhullámos magyar méhészetnek a termékeit, az az egyedi ízvilág, amit a márka méz sommeliere alkotott. Édesítsd meg szeretted mindennapjait ezzel az utánozhatatlan fűszerezésű, díszdobozos méz-összeállítással! 

Elérhetőség: viragbeke.hu Ár: 9 990 Ft (3x250g)  

KISKEDVENCNEK: Tesla okos háziállat etető, kamerával

Gondoskodik kedvencedről, amikor távol vagy  

Ismerős a helyzet, amikor kutyusod vagy cicád egy perc alatt behabzsolja az elé tett falatokat? A Tesla okos háziállat etetőjének köszönhetően nem kell aggódnod, ha távol vagy az otthonodtól. Az intelligens adagolónak hála kedvenced sosem marad éhesen! A készülék egy mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető, ahol megtervezheted és ellenőrizheted mind az adagok méretét, mind az etetési időt. Ami kiemelkedővé teszi a készüléket, hogy a beépített HD kamerán keresztül bármikor ránézhetsz az etető környékére. Utazz el akár napokra aggodalom nélkül, a Tesla gondoskodik a kedvenced jóllakottságáról. 

Elérhetőség: euronics.hu Ár: 64 999 Ft 

MAGADNAK: FOREO LUNA™ 4 Go szónikus tisztító készülék

Otthoni kényeztetés - utazás közben is  

Ne csak szeretteidre gondolj karácsonykor, lepd meg magadat is! A szépen ápolt, egészséges bőr alapja az arc megtisztításával kezdődik. A FOREO LUNA 4 Go szónikus tisztító készülék ebben tökéletes partner - alig 1 perc alatt eltávolítja a sminkmaradványokat, az elhalt hámsejteket és a szennyeződések több mint 99%-át. A készülék hátoldalának barázdái masszírozó funkcióval rendelkeznek, ellazítják az arcizmokat, ezzel csökkentik a ráncok és barázdák mélységét, javítják a bőr mikrokeringését és feszesítik a bőrt. A készülék kompakt méretének köszönhetően pedig jövőre egész évben hűséges útitársad lesz, bárhová is mész! 

Elérhetőség: notino.hu Ár: 55 200 Ft 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7618001942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása