Habyt - vitamin személyre szabva
2023. január 25. írta: persica

Habyt - vitamin személyre szabva

 

A most indult egészséges életmód startup, a Habyt, személyre szabott vitaminokat biztosít vásárlói számára, havonta, házhoz szállítva, lebomló csomagolásban. A www.habyt.hu -n található egyedi egészség teszt kitöltése után az algoritmusunk összeállítja a saját gyártású vitaminokból készült, névre szóló csomagokat. Az előfizetéses rendszernek köszönhetően miden hónapban kézhez kapják vásárlóink a vitamin utántöltésüket. A célunk, hogy mindenkinek segítünk egészséges szokásokat kialakítani, amit a legkönnyebb a napi vitamin szedéssel kezdeni.

Mindannyian a szokásaink rabjai vagyunk, még ha nem is mindig valljuk be magunknak. Ha egyszer kialakult egy rutinunk, akkor nagyon nehezen térünk el tőle. Sőt, kellemetlenül is érezzük magunkat, ha nem tudunk a szokásaink szerint cselekedni. A célunk, hogy az egészséges életmód is olyan szokás legyen, aminek elhagyásától rosszul éreznénk magunkat. Kialakítani egy új szokást, különösen, ha az egészségről van szó, nem egyszerű. Sok, kicsi, ismétlődő lépés kell hozzá, mint például a minden napos vitamin szedés. A Habyt, ahogy a neve is rejti, az egészséges szokások kialakításában segít. Mivel lenne egyszerűbb egészséges szokásokat kialakítani, mint egy naponta maximum 1 percet igénylő segítséggel a testünknek, a vitamin szedéssel?

Az egészséges szokások kialakítását hozzuk össze a személyre szabás élményével. Egyedi gyártású, magas minőségű vitaminok, személyre szabva. Vitaminok és szolgáltatás. Ebben hozzunk újdonságot, ebben más a Habyt.

A szolgáltatásunk fókuszában pedig a kényelem áll. Előfizetéses rendszert használunk, házhozszállítással dolgozunk, és a vitaminokat napi jelöléssel ellátott, lebomló tasakokban adjuk.

A vitaminjainkhoz már az alapanyagokat is közvetlenül mi szerezzük be, melyekből teljesen egyedi formulákat gyártunk. Ezeknek a formuláknak a kialakításában dietetikus, gyógyszerész és orvos szakértők is részt vettek. Egy egész csapat dolgozott és dolgozik azon, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsuk. Minden formulát mikrobiológiai teszteknek vetünk alá már jóval a hatósági engedélyeztetési folyamat előtt is.

Viszont nem csak a vitaminok minősége fontos, hanem az is, hogy olyan vitaminokat szedjünk, amik a leginkább megfelelőek számunkra. A személyre szabást az oldalunkon található egészség teszt kitöltése segíti elő, aminek eredménye egy részletes állapot felmérés. A csomagok kialakításában az egészség tesztet kiértékelő algoritmusunk figyelembe veszi az egészségi állapotot, életmódot és a személyes egészség célokat is. Ennek a hármas egységnek az elemzése alapján adja ki a legmegfelelőbb vitamin csomagot.

Önmagukban azonban a vitaminok nem csoda pirulák. Az egészséges élet eléréséhez több területen is figyelnünk kell magunkra, és ebből a vitamin csak az egyik. Az egészséges életmódnak 4 alkotóeleme van: a megfelelő táplálkozás, a testmozgás, a mentális egyensúly, és az ezeket támogató vitaminok.

Ezek mindegyikében szeretnénk támogatni a Habyt iránt érdeklődőket, ezért ebben a 4 témában heti rendszerességgel jelenítünk meg cikkeket, videókat a Habyt lifestyle blogon, illetve tippeket adunk a social media felületeinken! Az egészséges életmód cikkeket összefoglaló hírlevelünkre pedig bárki feliratkozhat.

A Habyt ZRt. egy nagyobb tőkebevonási kör előtt áll, melyet követően további fejlesztéseket tervezünk. A következő 1 évben bővíteni fogjuk a termék kínálatot, tovább fejlesztjük a személyre szabási rendszert és előkészítjük a külföldi piacra lépésünket is.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9118033944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása